Aston Villa, et av championships aller beste hjemmelag, hadde kun tapt én hjemmekamp hele sesongen før møtet med våre menn. Våre menn, QPR, hadde kun vunnet to kamper på fremmed gress hele sesongen.

Hvis man tar med at Villa jager direkte opprykk, knuste serieleder Wolves på lørdag og har vist kjempeform den siste tiden, samt at QPR knapt har annet enn æren å spille for så var det hele duket for en grei hjemmeseier. Alt annet ville være en bonus for oss som holder med de blåhvite.

Holloway gjorde tre endringer på laget som slo Sunderland lørdag. Småskader på Robinson og Smyth ga plass til Lynch og Wszolek. Freeman startet på benken denne gang og dermed fikk Ryan Manning en sjelden sjanse fra start. Denne gang ble det 4-4-1-1 som formasjon.

Smithies udiskutabel med fireren Furlong, Onuoha, Lynch og Bidwell foran seg. Wszolek, Luongo, Scowen og Manning på midten, med Smith som oppspillspunkt og Eze som oppsamler av nedfallsfrukt i offensiv sone.

Villa ble advart!
Mulig Aston Villa tok litt lett på dette oppgjøret, men de fikk sine advarsler. Matt Smith satte keeper Johnstone på prøve ved to anledninger i løpet av de første syv minuttene. Først skudd fra 16 som ble klarert til corner, før han headet et innlegg fra Manning midt på den samme Johnstone.

QPR tok ledelsen etter 12 minutter. Eze driblet av en mann og satte opp Jake Bidwell i god innleggsposisjon. Han curlet innlegget perfekt inn i midten av feltet. Ryan Manning kom stormende inn, knuste John Terry (deilig!) i duellen og dunket inn ledelsen med hodet fra 8 meter. Den smakte!!

Ett mål, en assist
QPR vant de fleste duellene og hadde et høyere energinivå enn hjemmelaget. Defensivt konsentrerte og giftige når de kom fremover. Ting så bunnsolid ut og etter 33 minutter så skulle det bli enda lysere.

Wszolek kommer til dørlinjen og spiller ballen etter boka (45 grader) ut i feltet. Ryan Manning slipper ballen forbi seg uten å røre den, og lurer av et par forsvarere med den manøveren. Ballen ruller gjennom feltet og ut til 16-meteren hvor Jake Bidwell kommer stormende og banker ballen ned i Johnstone sitt høyre hjørne uten å nøle.
2-0!!! Vi måtte gni oss i øynene og klype oss i armen...

Jake Bidwell med målgivende og scoring etter drøye halvtimen på Villa Park. Den hadde gitt høy odds!!!

Smithies
Aleksander Smithies begynte sesongen helt strålende, men har hatt en litt mer anonym tilværelse den siste tiden. Ikke de store blemmene, men heller ikke det spektakulære keeperspillet.

På overtid av førsteomgang dro han frem noe helt strålende og spektakulært da Grealish header upresset fra fem meter. En strålende reaksjonsredning med en hånd sørget for at QPR kunne gå i garderoben med tomålsledelse.

En strålende omgang av våre gutter. Kan rett og slett ikke huske sist QPR var på dette nivået. Uavhengig av borte eller hjemmekamper!!

Fortsatte med entusiasme
QPR gikk ut i andre omgang og fortsatte der laget slapp. Mye entusiasme og de fleste dueller vunnet. Det skulle likevel være Anton Villa som fikk omgangens første store mulighet.

Snodgrass tok et frispark fra 25 meter og satte den rett i muren. Returen fra muren tok han selv på halvvolley og ballen strøk like utenfor Amithies sitt høyre hjørne. Det var nært.

Villa yppet seg litt etter dette, men klarte ikke produsere det helt store og QPR var giftige når de fikk muligheten.

Bytter
72 minutter spilt når Ollie gjør sitt første grep. Inn kommer Perch for Wszolek. Et klart tydelig tegn på at her skulle seieren sikres. Et par minutter senere kommer Cousins inn for en tydelig sliten Manning, og tilslutt kom rosinen i pølsa på banen etter 78 minutters spill. Luke Freeman entret banen og banens kanskje livligste spiller, Ebere Eze, kunne fortjent ta seg en dusj.

Befriende Freeman-scoring
Luke Freeman hadde knapt rukket å bli svett da han plasserte seg på scoringstavla. Denne gangen var det Darnell Furlong som fulgte boka (til dødlinja og 45 grader ut) og satte opp målscoreren. Freeman trakk seg utover og vekk fra sin markering og sendte avgårde et frekt skudd med sitt venstrebein fra 10 meter. Johnstone rekker ikke ned og ballen sniker seg inn i hjørnet. 3-0 og Anton Villa-spillerne kunne bare rive seg fortvilet i håret. Dette var tydelig ikke den dagen de hadde sett for seg.

Redusering til ingen nytte
Fem minutter senere, med to minutter igjen av ordiner tid, så skulle Aston Villa få sin redusering. Den kom etter en kort corner og at det var Aston Villa som hadde lest fotballens ABC (dørlinje og femogførr ut). Ballen havner hos en umarkert Chester som dunker den inn, utakbart for Smithies, fra 8 meter.

Etter fire minutter tillegg blåser dommernen endelig av oppgjøret og QPR-spillerne kunne strekke armene i været, tydelig stolte over en nært sagt perfekt bortekamp.