Ryktene om spillere ut og inn lever videre. Det så ikke ut som det forstyrra oss nevneverdig sist, men det kan forstyrre mer etter hvert som tida fram til vinduet stenger krymper. Før kampen mot traktorgutta er det dog spørsmålene rundt skader på gode Andy Johnson, men også Faurlin kan hende savnes. Om Harry velger å fortsette med 4-4-2, og det trur jeg han gjør, vil det være Zamora som erstatter Johnson. Det igjen kan bety at det blir et litt annet spill rundt Austin. Zamora er treig og stasjonær og vinner få av oppspillsballene (de lange dere veit). Men om ikke Zamora kun skal ta i mot og viderefordele ballene, at han utelukkende blir en avslutter, er sjansen for en trepoenger større. For det vil ta litt av presset bort fra Austin i avslutningsøyeblikkene. Gi Austin èn meter ekstra et par ganger i kampen og han skårer minst ett mål.
 
Jeg har sjølsagt ikke glemt midtbanen. Hoilett som visstnok har fått en prislapp på £7 mill er i godlune for tida. Han skårer og er nest sist på skåringer, og han jobber generelt rævva av seg. For å gjøre seg lekker overfor Hughes eller andre i PL kanskje, men samma det, han er til stor nytte for oss så lenge han er her. Hvem som erstatter argentineren vår er litt usikkert. Kan godt være at Gary O`Neil får sin debut eventuelt at Jenas får jobben. Uansett hvem som spiller sentralt eller på høyresida, er det å forvente at de pluss Hoilett underholder både midtbanen og forsvaret til traktorgutta på et sånt vis at Austin og Zamora får sjansene de trenger for nevnte skåringer.
 
Bakover blir det maksimalt en endring. Da blir det Dunne som erstatter Hill. Vår sørkoreanske venn som mista oversikten på Huddersfields mål får nok fornya tillit. Green det samme - sjøl om Cesar igjen sier at det ikke vil være noe minus å spille for QPR i denne divisjonen før neste års VM.
 
Spillergruppa til Ipswich inneholder den gode jevnheten og ingen staselige stjerner. Det er både styrken og svakheten deres. Flere kjente navn: Målvakta Scott Loach som spiller sin ligakamp nummer 200, 3 av de 4 i backlinja, fra venstre mot høyre, Cresswell, Chambers og den huesterke Tommy Smith (nei, ikke vår eks.). På midten er både Tabb og Anderson kjente mens McGoldrick har gjort seg mest bemerka fremst.
 
Traktorgutta starta med 1-2 i Reading i en ganske jevn affære men tok hevn over Steve Lomas sitt Millwall for ei uke sida. 3-0 hjemme på Portman Road i en god forestilling gir et hint om at de evner å slå fra seg om de blir gitt finger`n. Ingen umiddelbar opprykkskandidat, til det er det for mange gode lag i Championship. En plass 7-10 er absolutt innen rekkevidde, som igjen betyr at de vil spille inn mange poeng, noen flere enn Huddersfield.
 
Vi er noe underlegne traktorgutta statistisk sett. 23-18-28 er ikke så ille men vi retter gjerne litt på den lørdag. Gutta til Mick McCarthy har så langt dette kalenderåret kun èn seier borte, og vi skal være gode nok til å unngå deres andre. Har hatt litt skader inn mot dette oppgjøret men ser ut som de fleste, kanskje alle fire, blir klare.
 
Et par andre poenger: Vi har skåra mot Ipswich hver gang vi har møttes på hjemmebane de siste 15 åra. Samtidig: Sjøl om vi vant det forrige møtet samme sted 2-0 (jeg var der!) så har Ipswich seira 5 av de siste 8 oppgjørene. Det må snus!
 
"Alle" ser 2-1 til oss som et sannsynlig resultat. Det er mitt utgangstips også, men det kan like gjerne ende 1-1 - eller 3-1 til oss om Austin får den gylne ekstra meter`n i feltet.