Buzsaky var en av de første som ble hentet til ”nye” QPR i 2007. Han ble signert permanent i januar 2008, for den nette sum av £ 500 000, etter å ha tilbrakt den første tiden i klubben på lån. Han var en av de viktigste spillerne på den tiden og scoret 10 mål (flere av dem spektakulære!) i sin debutsesong. Han hadde teknikk, overblikk og en skuddfot som alle fryktet. En ny favoritt blant fansen var født!

Managerbytter og skader
Som de fleste har fått med seg så byttet QPR manager relativt hyppig fra sesongen 2008/09. Dette gjorde at Buzsaky i mange tilfeller ikke ble brukt riktig, og når han pådro seg en ankelskade i cupoppgjøret mot Manchester Utd var sesongen en fiasko, og over, for hans del.

Han kom tilbake i starten av 2009/10-sesongen og produserte noen ordentlig gode forestillinger i QPR-trøya under Jim Magilton, men når ankelen endelig var bra så begynte kneet og krangle. Flere operasjoner og kontinuerlig rekonvalens har sørget for at Buzsaky ikke har kommet tilbake på det samme nivået som tidligere. Enkeltkamper har han vært god, men de to siste sesongene har han vært alt annet enn stabil  i prestasjonene.

Man kan bare spekulere i hvor god han kunne blitt dersom han hadde unngått skader og hatt stabile managerforhold.

Ny klubb
Buzsaky er for tiden i hjemlandet Ungarn på ferie. Han regner med å være tilbake på balløya, og ha funnet seg ny klubb, i løpet av den neste uken. Flere championshipklubber har vært nevnt som potensiell ny arbeidsgiver. West Ham, Cardiff, Blackpool og Leeds er nevnt.

Ikke for gammel
Buzsaky fylte 30 år i begynnelsen av mai og uttalte den gang at han fremdeles følte at han hadde mye og bevise på fotballbanen. Dette må han nå altså gjøre andre steder enn i W12. Vi ønsker Akos all hell og lykke videre i karrieren og takker ham for mange flotte øyeblikk i blåhvite hoops.

Som f.eks her.....

Eller her.....