Hvem hadde hørt om Paul Smyth før nyttår?
Tror ikke man tar i dersom man påstår det er et fåtall av QPR-supportere som hadde kunnskap om denne karen på den siste dagen av 2017. Nå er han på alles lepper...

Debutscoring for QPR
1.nyttårsdag kommer han direkte inn i førsteelleveren mot Cardiff. Han lille,spede karen utmerker seg umiddelbart med entusiasme, utfordringsevne og fart. Debuten blir kronet som matchvinner i 2-1 seieren mot Cardiff.

Han har slitt med småskader siden, og det har ikke blitt mange kamper, men hver gang han er involvert så ser man et potensiale av de sjeldne.

U21-kamp på torsdag
Paul Smith spilte hele kampen for U21-laget til Nord-Irland mot Spania på torsdag. Den kampen endte 3-5 uten at Smyth kom på scoringslisten. Han imponerte likevel nok til at manager Michael O´Neill hentet ham inn i troppen til kampen mot Sør-Korea.

Begynte på benken
Smyth startet kampen på benken, forøvrig sammen med Conor Washington. På stillingen 1-1 så bestemmer O´Neill seg for å introdusere QPR-spillere i matchen. Først kommer Conor Washington inn etter drøye timen, før Smyth får sin debut etter 82 spilte minutter.

Fire minutter senere så skulle manager O´Neill få betalt. Conor Washington header ballen til Paul Smyth som dra seg elegant inn i feltet. Avslutningen vender han tilbake og ned i hjørnet. Drømmedebuten ble et faktum.

Nord-Irland + QPR = Sant
Kombinasjonen av nordirsk statsborgerskap og spill for QPR viser seg igjen å være en god kombinasjon. Blant annet har QPR-legenden Alan McDonald (RIP) spilte 52 kamper for landslaget som QPR-spiller i perioden 1986-96.

Så gjenstår det å se om Smyth kan gjøre noe lignende...

Nye vinen
Ryan Manning utmerket seg også for sitt Irland i U21 kampen mot Island. Han scoret irenes andre mål i 3-1 seieren mot Island. Olamide Shodipo var også involvert i det oppgjøret. Shodipo er for tiden utlånt til Colchester, men likefullt QPR-spiller.

Dette er fremtiden til QPR og spørsmålet er hvor lenge man klarer å holde på disse guttene. Uansett er det veldig gledelig at man endelig ser noen unggutter som tar steget både opp på A-laget og i internasjonale kamper.

Vi klarer fint å leve med at de blir ettertraktede av slike grunner.