Av STEINAR SÆTHER

Det kom ingen positiv reaksjon etter 0-6 for skjærene i kampen mot Huddersfield, foruten at tapssifrene blei redusert til 1-2. Vi bør egentlig føle oss heldige som slapp med to baklengs. Når jeg skreiv et par setninger om "divisjonens natur" er jo det fordi saker og ting gjerne snur på femøringen her. Av den grunn fikk jeg inn en ugardert B på tippekupongen i Newcastle - Wolves mens jeg lot en U stå ugardert i vår bortekamp. 

Sunderland under nylig ansatte David Moyes befinner seg der de fleste trur laget vil befinne seg i mai, i nedrykkssonen. En U og fire tap samt 1-0 hjemme over Shrewsbury i forrige runde, som er deres eneste kamp i cupen, er fasiten til dess. Målet mot Shrewsbury kom ikke før i det 83. minutt ved det "evige" talentet Januzaj. Leser lagoppstillingen i den kampen, og det slår meg at kun fem spillere som kan regnes som sikre i ei vanlig førsteoppstilling var med fra start og/eller satt på benken: Djilobodji, Van Aanholt, Watmore, Pienaar som blei bytta ut og målskårer Januzaj. Ingen Defoe, Konè, Cattermole, O`Shea, Rodwell eller Borini. Spillere som Larsson og Anichebe var antagelig skada ettersom de ikke har spilt noen av kampene til nå.

Hasselbaink har trua på at vi snur denne traurige resultatsituasjonen når som helst. Hvem han sender utpå i kveld er litt uvisst men at Ingram er tilbake i målet er temmelig sikkert. Forsvarsrekka vår endres lite ettersom vi ikke har så mange andre og ta av. Kan sjongelere mer fra midten og oppover, og jeg trur vi får se begge polakkene våre. En skadefri Polter er sannsynlig fra start selv om Sylla skåra sist. Og tilbake fra begravelse er Ngbakoto. Mer spekulerer jeg ikke i! 

Skader og suspensjoner: Januzaj er suspendert for nordøstkystboerne samt at de har 4-5 skader fortsatt. Den vanlige trioen vår er ute. Har ikke lest at nye er kommet til.

Har en følelse av at dette blir jevnt. Det gagner ingen av lagene å ta dette til forlengelse, og da er det nesten dømt til å gå den tunge veien. Men vi setter oss ned ved pc og annet håndgripelig i kveld med håp om forbedring og avansement!