Av STIAN KARLSEN

Vi har kommet til utgave nummer 130 av Superhoops. 130 utgaver siden forrige årtusen (1989 for å være helt korrekt!), og mye har endret seg siden den gang. Det er helt udiskutabelt til det mye, mye bedre!! 

Den nyeste utgaven legges på bordet i spisestuen før jeg henter en kopp nytraktet kaffe. Jeg spretter plasten på utgave 130 og lukten av "nytrykket" slår mot meg. Jeg blar først en gang overfladisk gjennom og registrerer at alt er på sin "vante" plass. Finner ingen avvik og starter på nytt igjen forfra. Helt fra åpningsordene til klubbleder Kåre Svang og frem til redaktør Helleviks "Siste skrik" på baksiden lar jeg meg imponere over kvaliteten på det som er nedfelt. 

Kaffekopp nummer 2
Etter "Helter som kommer", "Helter som går", samt to artikler om lånespillere og spillerutvikling så er kaffekoppen tom. Den etterfylles umiddelbart før man dukker videre ned i utgave 130 hvor neste post er Steinar Sæther sin tabellvurdering (utført i august). Jeg humrer litt for meg selv da Steinhard har lansert Aston Villa som vinner av championship. 

Etter supporterklubbens årsberetning så kommer høydepunktene på rekke og rad i form av artikler som du ikke har mulighet til å lese noe annet sted enn i Superhoops. Redaktøren forteller om sitt liv som "fastboende" i Sheperds Bush og vi får et fornøyelig innblikk i motgangssupporter Atle Homb-Vesterås sitt forhold til klubben gjennom en ung manns penn (Halvard Homb-Vesterås). Nydelig! 

Vi nærmer oss dessverre ubønnhørlig slutten av utgave 130. 

Kaffekopp nummer 3 og 4
Man kjenner på kroppen at den begynner å få nok kaffe. Rastløsheten brer seg, men blikket sitter fremdeles rettet mot "blekka" på spisetuebordet. Financial Fair Play, Amit Bhatia, silly season, kamprapporter og statstikk er siste økt, og vi registerer at damelaget til QPR ikke er det døyt bedre enn sine mannlige kollegaer. Det er nesten utrolig hva redaktør Hellevik sin radar "snapper" opp. 

Ved endt lesning sitter man igjen med en tilfredshet, litt urolig mage etter for mye kaffe og tenker på at det er så altfor lenge til utgave 131 ligger på bordet. Jeg gleder meg allerede! 

U R´sss

Får du ikke Superhoops? Det må du gjøre noe med! 
http://www.qpr.no/bli-medlem.193303.no.html​