Laget mot Blackburn var temmelig som forventet. Nok en gang valgte Warburton og stille uten en ren spiss. Sanderson sonet for sitt klønete røde kort og Rob Dickie var tilbake.
Dermed ble laget slik: Dieng, Odubajo, Dickie, Barbet, Adomah, Johansen, Hendrick, Field, Chair og Willlock.

Khadra med kampens første store
Det er mye vilje i dette Blackburn-mannskapet. Mange mener de har overprestert aldeles og at de kommer til å rakne på et tidspunkt, men nå ser det ut til at de har klart å snu en vond trend. Vi lar oss imponere litt av denne gjengen, men surt at det skal gå på bekostning av poeng til våre gutter.

Etter 14 minutter skapte Blackburn kampens første store mulighet. Chair blir fratatt ballen og hjemmelaget kjørte ball raskt fremover. Svakheten med vingbacker og en treer bak er nettopp på konta mot. Det ble mye plass og en glimrende crosser ble slått til Khadra som, med et nydelig mottak, kom alene med Dieng. Dieng vartet opp med en herlig beinparade.

Adomah med enorm mulighet
Det skulle gå 35 minutter før QPR skulle få en sjanse på størrelse med Khadra sin. Det var etter fint småspill på venstresiden at Hendrick åpnet hele Balckburn-forsvaret med en nydelig stikker til Adomah som kom inn fra sin høyrekant. Han prøver helt riktig å løfte den over keeper Kaminsky, men klarer akkurat ikke få nok løft og det ender med keeperredning.

To minutter senere får QPR en ny god mulighet ved Chair. Willock kommer til dørlinjen og slår ut i feltet til Chair. Ganske upresset fra 15 meter så setter den lille magikeren ballen utenfor målet til Kaminsky.

Nær tabbe
Rett før hvilen så er det nært at en forsvarstabbe gir 1-0 til Blackburn. Litt nonchalant og arrogant spill mot jagende Blackburn-spillere gjør tilslutt til at Sam Field mister ballen. Bradley Johnsen får en helt åpen avslutning fra straffemerket, men Dieng er raskt nede til sin høyreside og plukker den svake avslutningen. QPR slapp med skrekken.

Keeperbytte i pausen
Dieng hadde vært strålende i den første omgangen, men måtte bli igjen i garderoben med en muskelskade. David Marshall har vel ikke akkurat gjort-seg-bort som hans erstatter tidligere, så det føltes ikke som det var noen stor grunn til bekymring.

Khadra fortsetter å teste skuddfoten. Denne gangen med en curler fra 16 meter etter 50 minutter. Marshall er med på notene og får slått ballen i sikkerhet.

Blackburn som styrer
I den andre omgangen er det hjemmelaget som dikterer kampen. Marshall redder glimrende på noe som fort kunne blitt selvmål, da Dickie får tyring på et innlegg som skal ut i feltet.

Det ligger litt i luften at de skal få til noe når McCallum, som ha kommet inn for Adomah, lager frispark etter en kort Blackburn-corner. Fem meter fra dørlinjen.

Keepertabbe
Khadra skyter fra den skrå vinkelen. Det vil si, enten er det et hardt innlegg som ingen kommer på, eller så er det faktisk et forsøk på mål som må sies å være mislykket. Ballen treffer ingen og Marhall bør ha god kontroll på avslutningen, men den går mellom armene hans. Ingen unnskyldninger for den. Klokkeklar tabbe fra vår ellers solide andrekeeper.

QPR prøver og svare på scoringen, men kommer ikke nærmere enn Jeff Hendrick sin heading som stryker like utenfor etter 89 minutter. Blackburn er totalt sett nærmere 2-0 enn vi er utligning. Tannløsheten fremover i banen begynner å bli en skikkelig pine.

Det må vi få skikk på... Helst allerede kommende helg mot Cardiff.

Blackburn-QPR 1-0 (0-0)