Av STIAN KARLSEN

Forsvarer Cole Kpekawa har blitt 20 år og var i QPR fra han 9 år i 2005 og frem til august denne sesongen. Han fikk sin debut på A-laget forrige sesong og spilte totalt 9 kamper. Han ble sett på som svært lovende og en egenprodusert spiller for fremtiden var kjærkomment i QPR. 

Solgt for £450 000
Det var derfor en overraskelse at Kpekawa ble solgt til Barnsley på overgangsvinduets sist dag. Det skapte reaksjoner, men i realiteten hadde QPR ingen valgmuligheter. Dette hvis man skal tro versjonen Les Ferdinand nå kommer med. 

For dårlig trent
Jimmy Floyd Hasselbaink og Les Ferdinand tok ham med i pre-season og konkluderte med at Kpekawa var for dårlig trent når man returnerte til London. For å få ham opp på ønsket fysisk nivå så ble det utarbeidet et eget treningsprogram for unggutten. 

Kort tid etter dette så ringte agenten til Kpekawa til Ferdinand og sa at han ønsket å forlate QPR. Han fulgte ikke programmet som han hadde blitt tildelt, og ga klare signaler på at alt han ønsket var å komme seg bort. Ønsket ble altså oppfylt når overgangsvinduet nærmet seg slutten. 

Les Ferdinand
- Jeg håper virkelig at han får en god karriere, for det vil også gi oss fordeler. 

- Jeg ønsker ikke snakke Cole ned eller ikke vise ham respekt på noen måte, men mange av dere har nok hørt uttrykket; "Du kan ta en hest til vann, men ikke få den til å drikke. Dette er hvordan vi følte det med Cole. 

Ryktene
Dette bekrefter ryktene som har versert på ulike forum og sosiale medier. Det er vanskelig å se at klubben ikke gjorde det riktige valget når det kom en kjøper på banen. Barnsley har brukt Kpekawa i 4 av 5 seriekamper etter at overgangen var et faktum. 

U R´sss

Screen-Shot-2016-08-27-at-13.12.27.png