Ikke så rent få reagerte med sjokk og sinne etter at Shaun Derry ble sendt av Old Trafford for noen uker siden. Ashley Young falt som en sekk inne i straffefeltet, og dommer Lee Mason reagerte med å sende vår midtbanespiller i dusjen etter 10 minutters spill.
Repetisjonene viste at det knapt var berøring mellom spillerne.
QPR anket avgjørelsen inn for FA, men fikk utrolig nok avslag. Derry måtte derfor ut i suspensjon.

Nå har altså Arsene Wenger engasjert seg, og til Arsenal's engelske supportermagasin sier han dette:

- Slik systemet virker nå, kan en spiller påføre en motspiller beinbrudd og slippe unna med det - selv om tacklingen er langt over streken. Om dommeren ser dette og deretter gjør en feildømming, slipper han unna med det. For meg er det ikke holdbart i det hele tatt.
Om du elsker fotball, ønsker du at fotballen skal være mest mulig rettferdig. Hvordan kan man rettferdiggjøre at Shaun Derry blir suspendert, mens Balotelli var tilbake i troppen mot Manchester United?, undrer Wenger.

Stygge stemplinger
Han viser til hendelser i oppgjøret mellom Manchester City og Arsenal, der Balotelli skal ha hatt noen stygge stemplinger som i hovedsak gikk utover Song.

- Selv om hver enkelt situasjon må vurderes individuelt, kan man ikke avgi forskjellige straff hver gang. Ser man på det store bildet, får man enorme forskjeller i konsekvenser for spillersom Balotelli og Derry. Det gir ingen mening.

- Jeg er overbevist om at en etikk-komite er på sin plass. FA bør ha muligheten til å gå inn i enkeltsaker som krever spesiell behandling og overstyre dommerens avgjørelser. En komite som dette vil gjøre systemet tilnærmet perfekt.