Av DAG HÅKON HELLEVIK

Sammen med Rodney Marsh er han svaret på novemberoppgaven. Marsh ble i 1971 QPRs andre engelske landslagsspiller. Noen har også trukket inn Stan Bowles og Phil Parkes, men de kommer på delt tredjeplass. De to debuterte i 1974, i samme kamp.

De som klarte begge navnene og som derfor fikk to pinner i november var Lars Erling Næss, Roy Hojem, Tore Karlsen, Frode Rekve, Marius Troldmyr og Bjørn Soleng. Vi gir også hederlig omtale til Morten Pedersen selv om han hadde glemt Lintott og derfor må nøye seg med ett poeng.

Dermed er høstens quizserie fremme ved finalen, hvor vi deler ut tre poeng! Men før vi kommer så langt tar vi den foreløpige stillingen, som ser slik ut:

5 poeng: Frode Rekve, Lars Erling Næss og Marius Troldmyr.

4 poeng: Roy Hojem,

3 poeng: Tore Karlsen

2 poeng: Magne Buset, Bjørn Soleng, Morten Pedersen og Stian Karlsen

1 poeng: Ståle Sunde og Gjermund Sægrov.

Nettquizens høstavslutning handler om fotballspillere og deres kallenavn. Noen slike navn, som Rod The God, Stan The Man eller Mjøsas Beckham er så udiskutabelt opplagte at de ikke er noe å lage konkurranse på. Vi har derfor plukket frem fem andre «nicknames» - som alle er blitt brukt om spillere som er, eller har vært, aktive i England. Det er bare et problem ved lista nedenfor - to av de fem vi ramser opp skal ut! Det du skal gjøre, hvis du vil levere et svar, er imidlertid å oppgi de tre som skal forbli inne.

Spørsmålet lyder:

Tre av kallenavnene nedenfor er blitt brukt av fans og lagkamerater om spillere mens disse var aktive i QPR. Navngi disse tre, og deres tilhørende kallenavn.

a) Ice Man

b) El Tel

c) Chief

d) Wash

e) One Size

Du får ett poeng for hver av de tre du klarer å identifisere. Har du lyst til å briljere med å oppgi alle fem så gjør gjerne det - men ikke glem å presisere hvilke tre som er dine svar på oppgaven og hvilke to som ikke er det. Du risikerer poengtrekk hvis du uttrykker deg på en måte som kan misforstås av juryen.

 Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2018/19. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2018/19 innen 31. desember 2018.

Svarfristen denne gangen er mandag 31. desember 2018 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) DESEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet