Av DAG HÅKON HELLEVIK

Mark Pugh spilte sin første engelske ligakamp i mars 2006 og Lee Wallace fikk sin første da han QPR-debuterte 2. november etter tidligere å ha tilbrakt hele sin karriere i Skottland. Dermed er det disse to som er svarene på vår novemberoppgave. 

Vi har en del veteraner i laget nå, men både Nahki Wells, Geoff Cameron og Angel Rangel startet sine karrierer utenfor England og debuterte derfor etter Mark Pugh.

De som scoret fullt hus, altså to poeng, var Lars Erling Næss, Magne Buset, Ørjan Hestetun, Ronny Petersen, Knut Aksnes, Frode Rekve og Bjørn Idar Hansen. I tillegg hadde  Jan Inge Nilsen, Thomas Hyvik og Roy Hojem truffet med den ene og bommet på den andre, og derfor bare fått ett poeng.

Hele lista ser da slik ut:

5 poeng; Knut Aksnes, Frode Rekve, Lars Erling Næss og Magne Buset.

4 poeng; Ronny Petersen 

3 poeng: Thomas Hyvik, Roy Hojem, Ørjan Hestetun, Bjørn Idar Hansen og Jan Inge Nilssen

2 poeng: Tore Berntsen og Gjermund Sægrov

1 poeng; Tore Karlsen, Arild Breistrand, og Morten Pedersen.

Hvis noen mener å ha sendt riktig svar uten at de finner seg selv på lista, er det bare å protestere.  Hvis quizredaktøren finner en uteglemt mail, blir vedkommende godskrevet  poenget i etterkant.

Vi fortsetter i samme stil, også denne gangen med et spørsmål hvor svaret er å finne blant dagens aktive. Desember betyr imidlertid at du må komme opp med tre navn, og at du får ett poeng for hvert av dem. Dessuten presiserer vi at svaralternativene denne gangen omfatter alle som har kontrakt med klubben, med andre ord også spillere som er på utlån eller som av andre grunner ikke har spilt obligatoriske kamper for QPR i 2019/20

Spørsmålet lyder; Nevn de tre siste QPR-spillerne som har A-lagsdebutert for sine respektive FIFA-registrerte hjemland.

Dersom flere deltakere ender på samme poengsum når vi setter strek på nyttårsaften vil vinneren være den av disse som har sendt inn sitt svar først. De øvrige vil selvsagt få sine lodd lagt i hatten når vi trekker den andre premien.

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-trøye for sesongen 2019/20. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere oppgaver du klarer å løse.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2019/20 innen utgangen av desember.

Svarfristen denne gangen er tirsdag 31. desember 2019 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) DESEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet