Av DAG HÅKON HELLEVIK

De av dere som orket å se lenge nok på bildet gjenkjente muligens QPR-trioen Bobby Keetch, Rodney Marsh og Jim Langley. Alle tre var i Fulham før de kom til QPR, og de spilte sammen begge steder. Bildet vi viste er fra 1963.

De som scoret fullt hus med trioen Keetch/Marsh/Langley var Lars Erling Næss, Vidar Aas, Knut Aksnes, Magne Buset, Ørjan Hestetun, Marius Troldmyr, Frode Rekve og Morten Pedersen.

Vi har også gitt poeng til Roy Hojem, Allan Mardal  og Johanna Sunde som har klart en eller to av de nevnte.

Quizredaksjonen må imidlertid komme med en innrømmelse – vi har gamblet litt på vår egen kompetanse her. Vi har nemlig ikke funnet det vedlagte bildet med noen bildetekst, så vi har basert oss på vår egen evne til å gjenkjenne ansikter. Da bildet ble tatt var nemlig både Barry Bridges og Dave Matchick også i Fulham. Vi har fått svar på begge, men vi gjenkjenner ingen av dem, så vi har ikke gitt poeng for de to. Hvis noen kan dokumentere at vi har tatt feil, gjennom en bildesammenligning eller en bildetekst, er det bare å gi lyd. Da skal de manglende poengene bli utdelt post festum.

Det samme gjelder andre som mener å ha sendt rett svar, men som ikke er blitt kreditert. Quizredaksjonen lover i så fall å grave en gang til i mailbunkene sine.

Stillingen etter to av tre oppgaver denne korte høstsesongen er:

6 poeng: Magne Buset, Ørjan Hestetun, Knut Aksnes, Marius Troldmyr og Frode Rekve.

5 poeng: Morten Pedersen

4 poeng: Roy Hojem og Allan Mardal

3 poeng: Lars Erling Næss, Vidar Aas, Knut Hauglum, , Tore Berntsen, og Johanna Sunde

I desemberoppgaven handler det også om tre navn. Utgangspunktet er at vi etter mange år har fått en ny transferrekord, nemlig da Ebere Eze ble solgt til Palace for 19,5 millioner pund.

Forrige gang vi solgte en egenutviklet spiller for et stort beløp var i 1995, da Les Ferdinand ble solgt for 6 millioner pund. Men – hvem hadde denne rekorden før ham?

Spørsmålet er derfor; Nevn de tre siste spillerne som – etter tur – satte ny rekord som QPRs dyreste spillersalg før Les Ferdinands overgang til Newcastle i 1995.

Vi minner om reglene. Vi kommer med en ny oppgave hver måned, og hvert poeng du scorer underveis gir et lodd i en trekning som foretas etter nyttår. Vi deler ut bonuslodd dersom et spørsmål viser seg å være så vanskelig at bare én eller to deltakere klarer å løse den.

Vi deler ut to hovedpremier, begge en QPR-Norway-trøye. Den som har flest lodd i potten vinner den ene premien, mens vi trekker en vinner av den andre. Så selv om du ikke vinner poengkampen har du større sjanse til å vinne en premie jo flere poeng du klarer å score underveis.

Konkurransen er kun åpen for supporterklubbens betalende medlemmer. For å kunne vinne må du ha betalt kontingent for sesongen 2020/21 innen utgangen av desember.

Svarfristen denne gangen er søndag 3. januar 2021 

Svarene sendes til:

daghakon@pilzie.ch

Skriv (og det er veldig viktig) DESEMBERQUIZ (i ett ord!!!) i emnefeltet