Av STEINAR SÆTHER

Litt mer ran denne gang mot svaneflokken enn mot Brums. Målet til godeste Cook var det lite å si på, men to forsøk fra hjemmelaget ble bokstavelig talt stolpe ut, hvorav den siste var nesten surrealistisk. Samme det, for vi med disse tre nye frodige og fine poengene nærmer oss fornyet kontrakt med Championship.

Spennende med Fox på venstresiden bak når Paal var forkjølet. Vi spilte i praksis med fire midtstoppere nå som Dunne imponerer på den andre siden. Paal får dog plassen tilbake i dag hvis han er pigg og rask.

Det er et desperat Wednesday som parkerer bussen foran Loftus Road i dag. Etter en god periode slukna lysene igjen, og de har tre tap og en uavgjort seinest.

Det duger simpelt hen ikke når fasiten sier 39 poeng og plass 23. Nå er det kun 6 kamper igjen til å passere lag som sliter like hardt.

Kjennere av Wednesday sier at 0-2 borte i Middlesbrough var årsverste. De samme sier at innsatsen var under enhver kritikk. I tapet for storspillende Ipswich nylig tapte de hele 0-6 på Portman Road.

Huddersfield, Plymouth, Birmingham holder plassene over Wednesday. Formen er like dårlig for alle, eller fikk Brums et løft mot et Preston som kjemper for å nå siste sluttspillplass?
Vi tar med Millwall også som kunne tatt et foreløpig farvel med nedrykksstriden - for så å tape borte i Rotherham.

Hjemme er onsdagsuglene "ålreite", det er borte laget svikter. 4-1-15 og 10-40. Særlig er det antall mål som skåres som er den store bekymringen.
Ett mål per andre kamp i gjennomsnitt, og to mål per kamp i eget garn. På de fire siste kampene som har bragt ett eneste poeng, har uglene skåret ett eneste mål. Da henger poeng og mål nøye sammen. Og, ja, de har kun skåret i 8 av de 20 bortekampene spilt.

Manager Rôhl har en stor stall å plukke fra, mange av dem er kjenninger på dette nivået. De samme har langt fra imponert.
Mange av spillerne i stallen har vært skadet underveis i sesongen, så jobben han overtok, Rôrl, har ikke vært enkel.

Vi er et lag som skårer lite og slipper inn like lite. Wednesday skårer veldig lite på bortebane. For vår del holder det med 1-0. Om desperate besøkende skårer kan det fort hende vi må klare oss med ett poeng.

2 mann er definitivt ute og 4 til kan være det samme når kampleder blåser oppgjøret i gang lørdag. Hos oss er ingen nyheter gode nyheter. Denne analysen skrives ferdig torsdag kveld på grunn av fotballcup i Odda, så ting kan endres opp mot kampstart.

HU på en tippekupong nær deg.