Av STEINAR SÆTHER

Bolton er ett av tre lag jeg har tippet under nedrykksstreken. Sånn sett et lag vi skal hamle opp med hjemme på Loftus Road - og plutselig går vi hen og spiller god fotball også på reis i Greater Manchester! 2-1 der oppe lar seg høre ettersom Bolton hadde en god start på sesongen.

Millwall tar den heller korte turen fra sør for elva og bort til oss i kveld. Løvene har hatt en litt treg start på sesongen, før serierunden som hadde sine første kamper i går, lå de på plassen under oss med ett poeng mindre. De har spilt 1-3-3 men de har langt bedre målforskjell enn oss - så har de da heller ikke sluppet inn 6 mål i èn omgang...

Jeg har en mistanke om at vi etter hvert får se mer til løvene, har tippa dem henimot sluttspillsplass, uten at jeg trur de når helt dit. Manager Nei Harris har ei spillergruppe som framstår som enhetlig, til nå er det framover det har svikta, derfor kun 7 mål. Bakover virker de solide med 9 baklengs

Archer har vært burvokter 5 ganger og Amos 2. I forsvaret har 7 mann vært benytta så langt, Meredith og Cooper har spilt alt. Midtbanen har flere kjente navn på dette nivået, Williams, Tunnicliffe og Wallace er gode eksempler. Karacan har enda ikke spilt. Også spissene har et navn, uten at det har hjulpet enda.

3 mann er antagelig ute av tjeneste for Harris og det samme for oss. Som vanlig Furlong og Goss mens Hall testes forsiktig på U23-nivå. Så veit vi at mye kan skje de siste timene mot kampstart. Bl.a kan Scowen få spilletid etter kneskaden. Tipper uansett at McClaren vil gjøre 2-3 endringer fra Bolton-kampen.

Reint statistisk skal denne kampen ende uavgjort. På de 12 siste kampene lagene i mellom ser tallene sånn ut, 2-8-2, det uten betydning bane og turnering det er snakk om. Løvene har ikke trivdes spesielt godt på Loftus Road i moderne tid, den forrige seier`n kom tilbake i 1989. Så mange kamper er riktig nok ikke spilt, vi har for det meste vært et eller to nivåer over dem.

Hjerne eller hjerte? Hjernen sier at det blir en ny U, hjertet sier derimot at vi vinner med ett mål. 1-0 er absolutt et mulig resultat! Come on, roll over the Lions!