Av STEINAR SÆTHER

Det ble ekstra lang hvile etter kampen mot Swansea. Kanskje like greit fordi vi så trøtte ut mot , og tapte 0-1. Likevel var det en kamp vi kunne vunnet. Men vi manglet de to siste girene.  Så gikk altså Dronning Elisabeth bort og alt av kamper ble stanset.

Millwall ledes fortsatt av Gary Rowett. Spillestilen er som den "alltid" har vært. Alt er normalt, må være konklusjonen! 

Rowett gjorde få sprell i overgangsvinduet. Den ene verdt å nevne er Callum Styles som hadde en god debut sist. Han forventes å spille i kveld. Et stort tap etter forrige sesong var Jeb Wallace sin overgang til West Bromwich. Han skåret jevnlig de sesongene han spilte for Millwall, nå er snittet på ett mål per kamp for de nåværende spillerne (9-11). På tabellen er de nummer 17 etter gårsdagens kamper, noe som kommer av tre tap på rad før de vant sist kamp. Tallene er 3-1-4.

Noen kjente navn kan Rowett skilte med. Bialkowski i målet, i forsvarsrekka spiller McNamara, som vi var veldig ivrige på før vinduet stengte, og Hutchinson. På midten kjenner vi navnene Saville, Honeyman, Evans og nye Styles. Spisser med skåringsvegring er Afobe og Bradshaw. 5 mann kan være ute til kampen i kveld. 
Roberts er tilbake for oss, men trioen Amos, Richards og Clarke-Salter forblir ute.

Har igjen troen på oss. Jeg tror vår nye mann fra Aston Villa, Tim med det vanskelige etternavnet, kan utgjøre en forskjell i mange kamper. Det spekuleres om Field får hvile, i tilfelle er det nok Tim som kommer inn. Et interessant laguttak i kveld!

Det ene målet foran? Som vi vet er det ofte seiersmargin i Championship på ett mål. Så også på The Den. I vår favør!