Da man så lagoppstillingen til QPR så var det nesten kaffen satt seg i vrangstrupen. Ikke fordi laguttaket var spinnvilt, men ingen Yoann Barbet!! Franskmannen har startet 97 strake ligamatcher i QPR-trøya, men denne kvelden i Nottingham måtte han innfinne seg på benken fra start.

Sanderson kom inn på laget og dannet trebackslinjen foran Marshal med Dunne og Dickie. Wallace og Odubajo på vingbackene med Amos og Field sentralt denne gangen. Willock og Dozzell i mer offensive roller bak Andre Gray på topp. Chair, Hendrick og Johansen var alle på benken denne gangen sammen med Austin og Adomah.

En skikkelig regntung gressmatte på City Ground denne kvelden, og regnet hadde på ingen måte stoppet opp. Det satte sitt preg på kampen i form av at det var vanskelig å få ballen til å gå skikkelig langs bakken.

Etter 10 minutter og en god åpning av QPR så kom den første virkelige store målsjansen. Fint spill sørget for at Gray satte opp Luke Amos helt blank fra 7 meter. Hvordan han unngikk å treffe mål er en gåte, men ballen gikk til side for mål i beina på Wallace som ikke klarte å overliste Forest-keeper Horvath fra spiss vinkel.

Halvveis i omgangen kom det et par feite Forest-sjanser. Først redder først Marshall utrolig på en heading fra tre meter fra Johnson, før eks Bodø/Glimt Phillip Zinckernagel bruker Odubajo som rundingsbøye og finner Yates som er to centimeter for kort i beina til å sette enkelt inn ledelse til hjemmelaget.

Etter drøye halvtimen måtte en meget livlig Chris Willock forlate banen med skade. Ilias Chair kom på som erstatter. Noen få minutter senere står det 0-1 på City Ground og arkitekten var var nettopp Ilias Chair. Han åpnet Forest-forsvaret med en nydelig stikkpasning til Andre Gray. Gray avsluttet fra dårlig vinkel mellom beina til Horvath. En scoring det oser goalgetter av og Gray er godt i gang nå. Deilig!

Forest presser litt på etter scoringen og inn mot pause, men kommer ikke nærmere enn et frisparkforsøk som Marshall har brukbar kontroll på. QPR leverer en god førsteomgang med mye energi på bortebane og det var ikke helt ufortjent at man kunne hvile ett mål foran.

Det skulle gå 10 minutter med press fra Nottingham Forest i den andre omgangen før utligningen kom. Det var en perle av en scoring fra Jed Spence. Frispark midt på QPR sin banehalvdel går ut på kant til Zinckernagel som sender ballen ut i rommet foran QPR-forsvaret som står lavt. Jed Spence klinker til fra veldig langt hold og får drømmetreff. fra 25-30 meter så bøyer han den knallhart opp i Marshall sitt venstre hjørne. Lagene like langt...

Banen sugde krefter og sentralt på midten var det på tide med nye krefter etter utligningen. Dozzell og Amos ble erstattet av Hendrick og Johansen når timen var spilt. Warburton hadde allerede da brukt opp alle sine tre bytter.

Pulsen steg et par hakk da Marshall 10 minutter senere måtte ned for telling med noe som lignet en hamstringskade. Et par minutters behandling gjorde at Marshall kunne fortsette. Mange slitne bein på Ciry Ground og fremdeles var det over kvarteret igjen å spille.

Med 82 minutter på klokka så skyter Zinckernagel godt fra 16 meter upresset. Marshall redder glimrende og slår til corner. Corneren er dårlig slått, men Garner møter den på femmeteren og får en touch på den inn foran mål hvor Yates er og setter ballen sikkert i mål. Forest hadde snudd matchen, og det var ingen vei tilbake...

Med fire minutter igjen så kontrer Forest og alene med Marshall bommer Cafu. Marshall igjen strålende, men returen går til Cafu som setter opp Johnson som banker ballen i mål. En tydelig preget og skadet Marshall må forlate banen og overgir keeperhanskene til Lee Wallace. QPR avslutter matchen med 10 mann.

Det blir tap 3-1 i Nottingham. Prestasjonen var bedre enn resultatet tilsier, men det hjelper lite. Det blir et aldri så lite bikkjeslagsmål om playoff de neste ukene. Forest nå kun poenget bak QPR med en kamp mindre spilt. Denne kampen kunne bikket begge veier og det var definitivt laget i flytsonen som trakk det lengste strået. Peterborough skal få unngjelde til helgen!!!

Nottingham Forest-QPR 3-1 (0-1)
Gray (39), Spence (55), Yates (83), Johnson (87)