Av STIAN KARLSEN

Ravel Morrison skal være så godt som klar for QPR igjen. Her dreier det seg kun om en offisiell bekreftelse som mangler. Ravel har selv avslørt at han vil komme til å bruke trøye nummer 14. Vi ønsker Ravel velkommen tilbake og husker mye positivt fra han var i klubben ved forrige anledning. Det var i 2014 og da bidro han med 6 mål på 15 kamper. Siden den gang har han Lazio sin eiendom uten å ha funnet seg til rette i den italienske hovedstaden. 

Luke Freeman skal også være svært nær en overgang. Vingen fra Bristol City har lenge vært linket, men nå skal avtalen være i boks dersom Freeman består den medisinske testen. Avtalen skal koste ca £300 000. Freeman har spilt 21 kamper og scoret 2 mål for Bristol City denne sesongen. 

QPR har heller ikke gitt opp håpet om å signere Rotherham-spissen Dnny Ward før vinduet stenger, selv om de har fått avslått ett første bud på £1,3 millioner. 

Ut av portene ser det ut til at Nasser El-Khayati er på vei. Ikke bekreftet, men et utlån til Oxford United i League One ser meget sannsynlig ut for vingen som er langt ute i kulden hos Holloway.