Av STIAN KARLSEN

Den 20-årige vingen fra Blackpool reiste til London i går, og hadde nok store forhåpninger om at alt skulle ordne seg allerede da, men ting lot vente på seg. 

Ryktene gikk på at det hadde vært problemer med å få de riktige papirene på plass innen tidsfristene. Dette var det Blackpool som hadde ansvaret for. Overgangen ble meldt i mediene og man ventet bare på en bekreftelse. Den kom aldri. 

EFL måtte godkjenne
Årsaken var at EFL (English Football League) måtte bekrefte at all nødvendig dokumentasjon ble levert i tide. Fredag kveld bekreftet EFL at all papirarbeid var klarert og i orden innenfor regelverk og tidsfrister. 

Det betyr at en lysende fremtid for Bright på Loftus Road de neste tre årene. Han debuterte for Blackpool i 2015 og har spilt 79 kamper og scoret fem mål for seasiders. 

- Jeg er veldig glad for at avtalen er i havn - og det er nå det harde arbeidet virkelig begynner. Jeg vil bare vise at jeg er verdt en plass på laget og gi noe tilbake for at klubben hentet meg hit. 

- Det er selvsagt et steg opp for meg, men jeg har selvtillit på mine egne evner og tror jeg kan bli en bedre spiller her. Forrige sesong var veldig positiv for meg, men dette føles som en naturlig del av min utvikling. Jeg er fremdeles ung og føler at dette er riktig tidspunkt. Jeg er klar!

#BrightSigns

U R´sss