Beale stilte uforandret og nok en gang i en 4-3-3-formasjon:
Dieng; Ethan Laird, Rob Dickie, Jimmy Dunne, Kenneth Paal; Stefan Johansen, Sam Field, Andre Dozzell; Ilias Chair, Chris Willock, Lyndon Dykes.

Swansea, som inkluderte ex.QPR spiller Ryan Manning blant sine elleve,  gikk til kampen på jakt etter sin første hjemmeseier i for sesongen.

Det var fart og trykk fra start og vi kjente igjen etusiasmen i QPR fra de siste seriekampene.

Det så virkelig bra ut i innledningen, men det var vertene som fikk den første store muligheten da de fikk tildelt straffe etter 16 minutter.

Mannings sitt innlegg ble bokstavelig talt håndtert av Dunne, og dommer Oliver Langford pekte på 11-meters merket. Den var, utfra mange repriser og dømme, svært streng. Piroe klarte imidlertid ikke overliste Dieng, som med et tigersprang til sin venstreside reddet glimrende.

Piroe var ikke ferdig for kvelden. Han fortsatte og teste både forsvar og keeper. Dickie klarte å blokkere, men i det 21 minuttet skulle han lykkes. Han ble satt opp av en medspiller, men den største takken bør gå til Sam Field. Field prøver å ta ned ballen på brystet 25 meter fra mål, noe som ender opp som pasning til motstander Oliver Cooper, som igjen enkelt triller ballen perfekt til Piroe som er alene med Dieng uten å gjøre feil denne gangen.

Rangers fikk sin beste mulighet i det 32. minutt. igjen er det Stefan Johansen som vinner en duell ved å sklitakle på midten. Ilias Chair starter på instinkt og kommer en mot en med en forsvarer. Han drar av og fyrer et godt skudd fra god posisjon, men keeper Benda får akkurat opp armene og redder.

Dieng gjør nok en strålende redning før pausen da ballen havner hos Grimes etter corner. Skuddet er godt og lavt fra 12 meter, men Dieng varter opp med en herlig beinparade

1-0 til pause var en liten nedtur utfra forventningene, men vi hadde absoultt troen på å snu dette.

Hjemmelaget var nærmest kort tid etter pausen. Ben Cabangos heading, etter corner fra venstre, strøk like utenfor stolpen.

Beale ventet til timen spilt med å gjøre sitt første bytte. Tyler Roberts erstattet Dykes. QPR hadde massevis av ballbesittelse, men manglet de store mulighetene.

Innbytter Roberts ga keeper Benda noe å tenke på i det 69. minutt, med sistnevnte fikk slått ballen bort fra mål. To nye endringer fulgte. Dozzell og Field ble erstattet av Albert Adomah og Iroegbunam.

Swansea var heller ikke ufarlige når de først kom. Piroe var nært ved igjen, på innlegg fra Manning, men headet rett over buret til Dieng.

Sinclair Armstrong ble deretter introdusert for Willock, mens Leon Balogun ble byttet inn for sin QPR-debut da han erstattet Dickie.

Dessverre klarte aldri QPR og nedkjempe hardtarbeidende Swansea denne gangen. De manglet de «lille ekstra» denne gangen og man måtte gå tomhendt og slukøret i garderoben etter fire tilleggsminutter.

Swansea-QPR 1-0 (1-0)
Mål: Piroe (21)