Av STEINAR SÆTHER

Plutselig var det drag i kanarifugla! Så fort kan det altså skifte fra en kamp til neste, og nå var det oss det gikk ut over. Ikke for det, vi hadde våre sjanser til både tidlig ledelse og 1-1, og mot slutten, en redusering. Litt dårlig betalt, kan en si, for vi sto godt i mot bakover - med unntak av Lynch på 0-2 hvor han mister oversikten over målskårer Reed. På tross av tapet var det flere ting som tilsier at vi blir å regne med denne gang.

Samtidig kan en alltid lure på hvem en kan stole på av mediene. Et nettsted publiserte i 2-tida tirsdag en artikkel hvor de siterte manager Franke på at han regnet med at både Hoolahan og Pinto var tilbake i spill når landslagspausen var over. Men begge spilte fra start mot oss noen timer seinere...

Dårlig journalistikk eller styrt feilinformasjon fra Franke - ikke veit jeg! Tigrene fra Hull beit ikke godt nok fra seg i Premier League og måtte senke seg ned til vårt nivå igjen. Som Norwich har måttet, er også manager Leonid Slutsky i ferd med å omvelte mye av spillergruppa. 15 spillere har reist, bl.a Omar Elabdallaoui som returnerte til Olympiakos. Noen av de andre er også kjente, som Maguire, han reiste med en prislapp pålydende 13,7 mill Euro rundt halsen til Leicester. Mange nye inn også, imidlertid ikke så mange som forlot "tigerstaden". Sist ankomne av ei gruppe på 11 er Sebastian Larsson, gratis, til og med!

Økonomisk har Hull gått 32,3 mill Euro i pluss på alle handlene, men det er før overgangsvinduet stenger om knappe to uker. Noe mer nytt tigerblod er å forvente!

Ser for meg at Hull vil opp igjen på første forsøk. Mange gode navn fortsatt i spillergruppa men de sliter med skader. Toppskårer Hernàndes fra Uruguay starta serien med hat-trick mot Burton (vant 4-1) blei langtidsskada sist mot ulvene, det samme gjelder vår egen Markus Henriksen, han foreløpig i 6 uker. Ytterligere 4 mann er nevnt borte. Etter åpningen 1-1 borte mot Aston Villa og storseieren mot Burton, tapte de 2-3 hjemme sist mot (altså) ulvene. Noen viktige endringer for vår del blant sjuklingene: Ngbakoto, Hall. 

Sylla og Cousins er "gammelt" nytt, og Wszolek og Lynch, de siste er litt uvisse i tid ettersom siden skadene er ferske. Nå blir 2-3 av disse sjekka før start, så det er en betydelig spenningsfaktor før lagene blir presentert. Har ikke tilgang på statistikk nå i ettermiddag - og det er sikkert like greit...? Vanskelig kamp å tippe et utkomme av. Men jeg trur vi har en ålreit sjanse med tanke på at også tigrene sliter med viktige skader. Det jeg er nesten dønn sikker på, er at kampen ikke ender målløst og ei heller U ved fulltid.