Av STIAN KARLSEN

McClaren var en del av trenerteamet på Loftus Road fra sommeren 2013 og tre måneder senere forsvant han videre til managerjobben Derby.
Ett Derby-lag som hadde startet sesongen på en ganske medioker måte med Nigel Clough ved roret.

Suksessen var umiddelbar og Derby har sett solide ut gjennom hele sesongen etter at McClaren kom til klubben.

- Det er skjebnebestemt at vi møter QPR på Wembley. Man kunne neppe skrevet et bedre manus om man hadde prøvd!
Det blir fint å ende sesongen med kamp mot Harry. Jeg kjenner klubben godt og nå ville skjebnen at vi skulle møtes til avgjørende kamp

Samarbeidet
McClaren og Redknapp har begge vært lenge i gamet, men aldri jobbet sammen før tiden i QPR. Etter tiden i QPR tror McClaren han har forklaringen på hvorfor Redknapp fremdeles blir ansett som en god og populær manager. 

- Han har holdt det gående i en mannsalder. Årsaken er at han er meget tilpasningsdyktig. Det er grunnen til at han fremdeles er en strålende og populær manager.

Tror på en god match
McClaren mener QPR har rutinen som skal til i slike oppgjør som møter lagene på Wembley, men er veldig klar på at "uskyldige" Derby-spillere kan slå godt fra seg.

- Alle QPR-spillerne har en god dose erfaring fra store matcher tidligere i karrieren. Derfor er de nå på plass i playoff-finalen, og de vet hvordan denne situasjonen skal takles. Det bør bli en fantastisk finale.

- Mine spillere er mer "uskyldige", men jeg tror vi takler situasjonen og setter farge på dette oppgjøret vi også!

Vi gleder oss.
24 mai 2014 kl.16:00 braker det løs! 

U R'sss