Av ALLAN KLO

QPRs strømmetjeneste har siden 2017 snudd opp ned på måten vi forholder oss til de ukentlige resultatene fra championship. Takket være en enkel betalingsløsning kan vi i praksis se samtlige kamper direkte. Kommentator Nick London er etter hvert blitt en kjent stemme for oss som betaler for å se disse kampene. Han er ledsaget av Andy Sinton, kantspilleren som herjet med motstanderne på tidlig nittitall.

Videomøte
Det er andre gangen QPR Norway gjennomfører et digitalt møte med en representant for klubben. Først ut var vår egen Stefan Johansen, og denne uka var det altså Nick Londons tur.

Superhoops-redaktør Dag Håkon Hellevik sto for hoveddelen av spørsmålene, og flere ble med etter hvert. Nick viste seg å være en fyr som byr på seg selv, og ga et sjeldent innblikk i klubben slik kun en som kjenner forholdene fra innsiden kan gjøre det.

Klubbens fremtid
Delen som omhandler klubbens fremtid ble et interessant tema. Og det er her skoen trykker, rett og slett fordi QPR ikke er i stand til å generere inntekter fra et utdatert stadionanlegg. Ja, Loftus Road er en nostalgisk perle som vi alle er stolte av, men det hjelper lite når pengene uteblir.

Den eneste grunnen til at QPR holder hodet over vannet, skyldes velbeslåtte eiere som hvert år tømmer ufattelige summer ned i en bunnløs brønn. Nick forteller mer om dette i intervjuet. Han gir oss også et innblikk i hvordan klubben har klart å redusere spillerlønningene.

Stefan Johansen
Han kom dessuten med innspill som engasjerte QPR-supporter vil sette pris på å høre mer om. Som Stefan Johansens muligheter til å bli i QPR enda en sesong, Charlie Austins forventninger til spillerne rundt seg, samt måten laget har utviklet seg etter at disse to og de andre nykomlingene kom til QPR.

Supporterklubben jobber med flere navn for disse videotreffene, og vi kommer tilbake med mer informasjon om dette utover våren.