Det har buttet endel de siste ukene, både poengmessig, forsvarsmessig og spillmessig. 2-0 hjemme mot Preston bidrar på alle disse punktene.

Warburton valgte å starte med det som så ut til å være en 4-1-3-2 formasjon denne gangen. Todd Kane og Nahki Wells var tilbake i startoppstillingen og henviste Angel Rangel og Luke Amos ut av laget.

Utskjelte Joe Lumley beholder keeperhanskene da, nesten like utskjelte, Kelly er skadet. Manning og nevnte Kane på backene med Leistner og Hall som stoppere. Foran forsvaret opererte Geoff Cameron som en god gammeldags ryddegutt og libero. Offensivt var det på papiret mye slagkraft med Osayi-Samuel på høyre, Pugh venstre og Eze bak spissene Hugill og Wells. Mye tydet på at dette laget ville score mål. Spørsmålet var heller hvor mange man kom til å slippe inn...

Tam åpning
Lagene brukte innledningen til å føle på hverandre. Ingen som ville risikere noe som helst. QPR hadde ballen mest og var laget som truet med å skape målsjanser. Osayi-Samuel på høyresiden fikk tidlig vist seg frem og skapte trøbbel for sin markering, men sluttporduktet manglet.

Eze 1-0
Etter drøye kvarteret kjemisk fritt for målsjanser så løsnet det tilnærmet ut av ingenting. Nahki Wells spiller ballen bakover mot Cameron på midten mens Eze lurer seg umerket inn i bakrommet på Preston-forsvaret. Cameron sin direktepasning er strålende vektet og Eze befinner seg omtrent alene i 16-meteren.

Han avslutter med venstrebeinet, men keeper Rudd redder. Returen tar Eze selv og det kan se ut som om Preston-forsvaret kommer på riktig side for å få kontrollen. Eze beholder roen og legger ballen til rette for høyrefoten og banker den i mål fra 8 meter. 1-0 QPR!

Solide defensivt
Preston hadde lite å tilby offensivt og det skulle gå over halvtimen før de i det hele tatt fikk en avslutning å snakke om. Det var helt tydelig at QPR hadde en «fandenivoldskhet» på at denne gangen så skulle man holde nullen. Det var på tide i kamp nummer 20 for sesongen!

Preston sin første sjanse var ikke veldig farlig. Browne curlet et skuddforsøk rett på utsiden av stengene til Lumley etter 32 minutter.

QPR hadde heller ikke mye spektakulært å komme med offensivt foruten scoringen. Den første omgangen kunne tilby en markkryper fra Osayi-Samuel utenfor og en volley fra Hugill som gikk over målet til Rudd.

Vi var likevel strålende fornøyde med å gå til pause på stillingen 1-0. Vi hadde tross alt scoret uten å slippe inn mål!

Presset
I begynnelsen av den andre omgangen virket QPR litt preget av at de hadde noe å forsvare. Ble stående litt lavt og lot gjestene diktere oppgjøret en periode, uten at det resulterte i målsjanser verdt å nevne...

Leistner og Hall hadde god kontroll på Preston-spiss Stockley. Når sant skal sies så var ikke dette Preston-mannskapet veldig imponerende for dagen. Om det var vår fortjeneste eller at de hadde en "off-dag" kan diskuteres. Uansett gir det trygghet.

Eze, 2-0 (straffe)
Etter 65 minutter blir Marc Pugh lagt i bakken i motstanderfeltet. Dommer Andy Davies peker helt korrekt på 11-meters merket.

Vi vet hva det betyr. Ebere Eze skal ta straffen. Han er rolig i tilløpet, stopper nesten opp og avslutter i motsatt hjørne av der keeper går. Enkelt og greit. Han har blitt en solid straffesparkeksekutør denne Eze. Kald fisk! Deilig!  2-0 QPR.

God Lumley
Scowen entrer banen rett etter scoringen og erstatter en sliten Wells. Det handler om defensiv sikkerhet og holde nullen de siste 20 minuttene av oppgjøret!

Etter 78 minutter ligger alt til rette for at QPR nok en gang skal slippe inn mål, da Bodin plutselig er alene med Lumley. Avslutningen er veldig god, men Lumley er lynraskt nede med venstrehansken og redder strålende. Lumley var i det hele tatt solid hele oppgjøret. Sjef i feltet, gode igangsettinger og solid med ballen i beina. Han slår tilbake på beste vis etter å ha fått mye kritikk de senere ukene.

Fire minutter før slutt tusler en strålende fornøyd Eze av banen til stående ovasjoner fra de litt over 12000 på tribunene. Luke Amos erstatter tomålsscoreren.

Vi holder nullen!
Preston er ikke i stand til å skape noe særlig mer i oppgjøret og etter fire minutter tilleggstid så blåser Davies i fløyta for siste gang. Det er enorm lettelse å spore i ansiktene på våre gutter. Vi holdt nullen!!

Deilige tre poeng på Kiyan Prince Foundation Stadium. De var ekstremt viktige når vi nå går inn i julestria!

QPR-Preston 2-0 (1-0)