Av STIAN KARLSEN

QPR hadde to debutanter i oppstillingen denne kvelden. Ariel Borysiuk og Osman Kakay. I tillegg så var det overraskende at Sandro, en spiller vi nesten har glemt, stod på lagoppstillingen. Sandro har ikke spilt for QPR siden desember 2015. Hasselbaink gjorde totalt åtte endringer fra kampen mot Preston lørdag.

Rochdale scoret så tidlig som etter fem spilte minutter, og kunne fort ha ledet med mer enn ett mål etter å ha vært klart best i innledningen. Matty Lund ga bortelaget ledelsen etter slapp markering på en corner. Typisk QPR i cupsammenheng...

QPR fikk faktisk ikke panikk og tok etterhvert et godt grep om kampen og etter halvtimen ble man sannsynligvis snytt for en straffe da Conor Washington ble felt. Washington var forøvrig livlig i QPR sine offensive bidrag. Nasser El Khayati måtte ut med en skade fem minutter før pausen og ble erstattet av Tjaronn Chery. Chery skulle utgjøre en umiddelbar forskjell. Hjemmelaget vant en corner og nevnte Chery fant Sandro sin høyrefot med dødballen. Sandro styrte ballen inn i nettingen og lagene var like langt til pause.

Samme duo skulle stå bak scoringen som skulle bli avgjørende. Den kom kvarteret etter pause og også denne gang på en corner. Denne gang fant nederlenderen hodet til Sandro som stanget QPR i ledelsen. Sandro som tomålsscorer må være bra reklame for et eventuelt salg av brasilianeren før vinduet stenger. At QPR i tillegg vant en cupkamp er en kjempebonus.

For etter scoringen hadde hjemmelaget god kontroll på begivenhetene på Loftus Road, og var nærmere 3-1 enn en utligning. Nærmest var Shodipo og Polter som begge kom alene med Logan i Rochdale-buret, men ved begge anledninger vant keeperen duellen én mot én. Det var det få av de 3928 fremøtte som brydde seg nevneverdig om da dommeren blåste i fløyten for full tid. QPR videre til tredje runde i cupen. Det skjer ikke hver sesong!

Ariel Borysiuk var kanskje QPR´s beste spiller denne kampen. Polakken har vært skadet, men beviste i sin debut at han kan bli en vital spiller for dette QPR-laget.

QPR-Rochdale 2-1 (1-1)