Det betyr et solid premiedryss for stortipperen. For dobbeltseieren får Hansen en hjemmedrakt med Djibril Cissés signatur, og samme spillers leggskinn - også disse signert. I tillegg mottar Hansen en QPR-drakt av "gammel" årgang.

Supporterklubben gratulerer!

Hansen forsøker for øvrig å tone ned egne tippekunnskaper med følgende påstand:
- Kan ikke skryte på meg regelmessige utbetalinger fra Norsk Tipping. Er vel heller ikke noen trofast kunde, verken der eller hos andre spillselskaper, forklarer han.

Og fortsetter:
- Jeg har vel klart tolveren tre-fire ganger, men det begynner å bli noen år siden.

Sitat slutt.

Mens de fleste andre dødelige må nøye seg med én tolver per liv, har altså QPR-supporteren fra Krokenstranda utenfor Tromsø dratt inn tre-fire. Det er godt over snittet, og kanskje en forklaring på at intuisjonen sitter som et skudd hos supporteren, som har fulgt QPR siden syttitallet.

Hansen jobber til daglig som båtsmann (vaktmester) ombord i hurtigruta Trollfjord. Friperiodene på land gir gode muligheter for turer til England. Siden 2006 har han sett seks hjemmekamper og to bortekamper.
- De to bortekampene kom sist sesong og endte med tap i begge (Wigan og Chelsea). Fra nå av kan det vel bare gå oppover, smiler han.

Dagens Dobbel
Her gjelder det å prikke inn to riktige kamper per runde, aller helst med så høy odds som mulig.
Spillgeneral Steinar Sæther skriver blant annet dette om konkurransen:

At bhoops, som han kaller seg på forumet, har nese for QPR og oddssetting veit vi fra tidligere. Han har både seier og om jeg ikke husker feil, en andreplass fra forrige sesong. Det blei nesten like tett denne gang som det blei i seriespillet. Ved forrige oversikt var det en avstand mellom han og Allan Mardal på mikroskopiske 0,13. Deretter har Bjørn fått inn et spill på 15,87.

Som en god nummer to, får Allan Mardal et QPR-skjerf i premie.

1. Bjørn I. H.        80,60
2. Allan M.           64,86
3. Stein M. H.       32,15
4. Eivind V.          30,12
5. Thorstein B.     28,31
6. Steinar S.        19,67
7. Kjetil H.           17,35
8. Øystein L.        16,70
9. Jørn F.            11,04
10. Tormod S.       9,92
11. Jørn L.            5,35

Tippekonkurransen
Denne startet med bortekampen mot Manchester United og ble avsluttet med bortekampen mot byrival City, totalt sju kamper.
Det ble gitt poeng for riktig tippetegn og bonuspoeng for riktig resultat. I tillegg ga vi poeng for å tippe riktig plassering ved sesongslutt.

Også her viste Bjørn Idar Hansen seg som den med mest teft. Han tok en klar ledelse allerede i første kamp, og var den eneste som klarte å tippe riktig resultat i to av kampene (Manchester United 0-2 og Stoke City 1-0).
Totalen ble 9 poeng i sammendraget.

2. plassen ble delt av Gjermund Sægrov og Ola Vilbo Hanstad, der sistnevnte kom som ei kule mot slutten. Disse to mottar hvert sitt QPR-skjerf i gevinst.

Resultater

Bjørn I. Hansen  9
Gjermund Sægrov  7
Ola V. Hanstad  7
John Arild Løken 6
Kjell Gukild  6
Kåre Svang  6
Morten Pedersen  6
Olav Lunde  6
Allan Mardal  5
Anders Hove  5
Jan-Inge Nilssen 5
Jørgen Klem  5
Morten Sjøvold  4
Erik Oskar Hoelli 3
Stein Magne Hanstad 3
Øyvind Engelsjord 3