AV: ANDERS HOLE

I dag tidlig fikk vi to tweets fra Tony Fernandes hvor han faktisk klarer å si at "kit not perfect", noe som allerede indikerer at han var skuffet.

Her er dem:

@tonyfernandes: "Big day today launch of our kit with Nike. Big big deal for us. Kit not perfect as we haven't had enough time to give NIKE to source"

@tonyfernandes: "Same as other clubs first year. But what a great company. And great vision. NIKE WILL Bring us to another level
"

Klokka 15.15 var de ute!

Nå har de altså sluppet alle de 4 forskjellige draktene: hjemme, borte, alternaltiv og keeper.

Undertegnede var meget opprørt over Tonys tweet tidligere i dag, ettersom at det ikke skal være så vanskelig for et så stort merke å lage en kolleksjon. Hva med spesifikasjoner fra Tony? Ble de ignorert?

Det hele toppet seg med bortedraktene, som ser ut som AC Milan sine drakter, med loddrette (!!!) striper. Er dette et forsøk på å beholde Taarabt eller?!

Nei, mildt sagt, skuffet over denne kolleksjonen, og det virker som at flesteparten er det. Siterer skribent Even Lübeck: "Trist å ødelegge en så fin drakt"

Det er for mange striper på hjemmedrakten, bortedrakten er den verste og alternaltive drakten er så kjedelig at jeg får illebefinnende. Skal sies at keeperdrakten er "half decent".

But who cares? We're in the Premier League - U'RRRSSS

https://www.youtube.com/watch?v=SiRPFn1EmPI&feature=youtu.be