Ian Holloway fikk det som han ville da han var tilbake som manager, etter at Rangers vant 2-1 over ti mann fra Norwich City på et fullpakket Loftus Road.

Norwich spilte nesten hele kampen med 10 mann etter at Martin Olsson kastet seg og reddet ballen på treken med hendene allerede etter ett minutt spill.

Tjaronn Chery bommet straffen - men Rangers kom tilbake, dominerte og ledet med to mål pause.

Først var det Conor Washington som forlenget Seb Polter sin heading etter corner, før sistnevnte Polter ble tredd gjennom nydelig av Chery og satte ballen iskaldt bak Norwich-keeper Ruddy.

Norwich reduserte i andre omgang ved  Steven Naismith og skapte unødvendig spenningi lsuttminuttene, men Norwich klarte ikke å hindre at tilbakekomsten til Holloway ble av det særdeles hyggelige slaget. Norwich er nå syv kamper uten seier og manager Alex Neil henger for øyeblikket i en syltynn tråd.

Det var enorm stemning på Loftus Road daHolloway og førstelagstrener Marc Bircham ble introdusert til W12 før avspark. Volumet ble skrudd opp enda et hakk når Rangers fikk straffe og Olsson utvist etter ett minutt.

Jack Robinson lange innkast inn i boksen utløste kaos i Norwich-forsvaret og når QPR-kaptein Nedum Onuoha forsøkte å få ballen over streken, så syntes Olsson at det var fornuftig å slenge seg etter den og kaste den ut igjen. Dommeren var aldri i tvil om straffesparket og det røde kortet.

Chery prøvde å sette straffen ned til venstre for John Ruddy, men forsøket endte på utsiden av stengene.

20 minutter senere skulle QPR likevel ta ledelsen

Robinson vant en corner etter glimrende arbeid. Chery "silkefot" la ballen på bakre stolpe til Polter som headet ned til COnor Washington. Han forlenget ballen videre inn i nettmaskene og scoret sitt andre ligamål for QPR. Skal det løsne for Conor under Ollie?

Stemningen var allerede på bristepunktet, men bare minutter senere skule den bli elektrisk.

Et nydelig mål var det og Chery fortjener like mye kreditt for målet, ettersom det var hans deilig gjennombruddspasning som satte Polter opp alene med Ruddy.
Den tyske kjempen holdt seg rolig og satte ballen kaldt bak en utrusende Ruddy. Og den tyske skuffet ikke etterpå, gjenværende rolig og samlet å spor ballen inn forbi en utrusende Ruddy.

QPR fortsatte å presse på for en tredje og hadde ballen mye, men frem til pausen ble det ikke flere store sjanser.

QPR og Holloway ble tvunget til å gjøre en endring i pausen. Robinson fikke en smell og ble erstattet av Sandro (!). Byttet gjorde også at man måtte foreta en formasjonsendring til  4-4-2, etter å ha startet med 3-5-2 i førsteomgang.

Kampen fortsatte med full kontroll også i den andre omgangen fra hjemmelaget.

Chery hadde omgangens første sjanse da han skøt rett utenfor fra god posisjon når timen var spilt. Noen minutter senere tvan Washington frem en god redning av Ruddy da han avanserte i boksen og avfyrte knallhardt.

Holloway gjorde sitt andre bytte etter 66 minutter da Luongo var ferdig for dagen og Shodipo kom inn. Tre minutter senere, var det klart for en ny sjanse god sjanse for vertene. Grant Hall kom føst på en Chery-corner, men Ruddy var igjen med på notene med en god redning.

Norwich kom bedre med utover i omgangen og hadde et skuddforsøk som strøk over tverrliggeren fra Jacob Murphy fra 25 meters hold i det 72. minutt. Etter 78 minutter kom reduseringen. Naismith dro seg løs i boksen og fant  Jacob Murphy krsitt innlegg fra venstre med hodet og satte ballen utagbart i Smithies sitt venster hjørne. Det var duket for en thrilleravslutning.

Rangers gjorde sitt tredje og siste bytte i det 81. minutt, da Idrissa Sylla erstattet Polter. Avslutningen ble intens, men heldigvis klarte Holloways gutter å holde på ledelsen til siste fløytesignal.

2-1 til Superhoops - og en lykkelig hjemkomst for Holloway var et faktum.

Holloway var en tydelig rørt mann etter kampen.
- Når jeg hørte fansen synge "We got our Rangers back" så betød det alt for meg. Jeg er sikker på at det kommer en tåre i øyekroken i kveld når jeg ser tilbake på denne dagen.

QPR-Norwich 2-1 (2-0)
Mål: Washington (21), Polter (27), Naismith (78)

TIlskuere: 17 187
Dommer: Scott Duncan

QPR: Smithies, Hall, Onuoha, Lynch, Robinson (Sandro 45), Cousins, Luongo (66 Shodipo), Chery, Washington, Perch, Polter (81 Sylla)