Av STIAN KARLSEN

Dryworld? 
Du er nok ikke den eneste som rynket litt på pannen over den! 

Dryworld er et kanadisk selskap som leverer sportsutstyr og sportsbekledning, og er relativt store på den andre siden av atlanterhavet. QPR er imidlertid det første laget i England som undertegner en avtale med dette selskapet, så det er kanskje ikke så rart at de fleste av oss ikke har hørt om dem. Dryworld har den senere tiden også inngått avtaler med store brasilianske lag som Atletico Mineiro, Fluminese og Goias. 

Misfornøyd med Nike
Det er ingen hemmelighet at mange fans har vært misfornøyd med det Nike har levert siden de kom på banen i 2014. Nike-avtalen strakk seg egentlig over fem år, men QPR har altså valgt å bytte leverandør 3 år før avtalen går ut. Et greit signal på at man ikke er fornøyd!

Dryworld kommer til å designe, produsere og distribuere QPR sine draktsett, treningsutstyr og tilsvarende produkter de neste 10 årene. 

CEO i QPR, Lee Hoos er sikker på at dette er den riktige veien å gå:
- Draktsettet for neste sesong er fantastisk og jeg er veldig sikker på at fansen vil bli fornøyd. Vi vet hva fansen vil ha, og det er blant annet at stripene skal gå hele veien rundt. Vi er veldig ivrige og spente på lanseringen! 

Han har i alle fall fått med seg det mest grunnleggende... 

Lanseringen av det nye tekniske utstyret er forventet i slutten av juni-måned. 
Hva tror dere?


Her er noen smakebiter på hva Dryworld har levert:

Camisa-DryWorld.jpg