Warburton gjorde et tilnærmet forventet uttak til "toppkampen". Dieng i mål, og trebackslinjen Dickie, Barbet og De Wijs spiller ganske fast nå. Odubajo og McCallum på vingbackene og Ball sammen med Johansen defensivt på midten. Chair og Willock i frie roller bak en ensom ulv på topp, denne gangen ved navn Austin.

Imponerende motstand
Ikke tilfeldig at Coventry har vunnet tre av sine fire i innledningen. Antagelig beste laget vi har møtt hittil.

De skaper sine sjanser først og fremst på hurtige overganger og bra samhandling offensivt. Det er da også svakheten i QPR og formasjonen som spilles med trebackslinje, vingbacker og kun to midtbanespillere med defensivt ansvar. Det blir litt rom å kontre i dersom man er unøyaktig, og dette var Coventry gode og forberedt på.

QPR på sin side har skapte sine sjanser først og fremst på dødbal den første timen. Størst var muligheten på Ilias Chair sitt frispark på venstresiden drøyt 20 meter fra mål. Keeper Moore får akkurat hånda på ballen som ligger klistret i hjørnet. Mot slutten av første omgang er også De Wijs nært på en heading etter corner fra Stefan, men igjen gjør Moore sine saker godt.

Første omgang var frenetisk energisk, høyt tempo og to lag som hadde stor angrepsvilje. QPR slet med å bryte ned forsvaret til COventry og Charlie Austin har vært nærmest usynlig på topp. QPR måtte jobbe med å komme til å kantene og slå gode innlegg.

0-0, når det gjenstod 45 minutter.

2 omgang
Coventry begynte omgangen med å stå veldig høyt i et forsøk på å stresse QPR. Vår bakre treer sammen med Dieng er gode med ballen i beina og lot seg da heller ikke stresse nevneverdig. Bortelaget fikk dårlig betalt for intens jobbing de første 10 minuttene av omgangen.

QPR fortsatte med å ha ballen mye i laget, men måtte ta hensyn til overgangene som kom hver gang Coventry vant ballen. Ingen av lagene var i stand til å produsere all verden, men intensiteten i kampen var det ingenting å si på.

Bytte og forløsende scoring
En sliten Chair gikk av banen etter 66 minutter og Lyndon Dykes kom på banen. Ilias har slitt med litt sykdom og fremdeles litt unna og kunne stå samtlige 90 minutter. Dykes kastet virkelig ikke bort tiden og utgjorde forskjellen momentant!!

Corneren som Lyndon ble byttet inn på ender tilslutt opp med scoring, og det er Dykes selv som er sist på ballen. Corneren blir klarert, Willock tar returen og slår den inn på nytt. Innlegget klareres igjen og havner hos Dom Ball som header ballen ned til Dykes på 16-meteren. Herfra og ut bruker han minimalt med tid. Mottak og skudd med yttersiden av høyrefoten ned i Moore sitt venstre hjørne. 1-0 til QPR. Herlig!!

Lettere med ledelse
QPR så vesentlig bedre ut etter scoringen. Coventry var stresset og virket også etterhvert ganske kjørt. Det skulle ikke ta mange minuttene før et QPR-lag på hugget doblet ledelsen. QPR hadde nemlig funnet formelen for å komme til målsjanser. Innlegg fra kanten, vinne andreballer og skyte!

Akkurat dette var oppskriften til 2-0, og for et mål det skulle bli! Innlegg i boksen, en retur som Barbet tar "rennafart" på og klemmer til fra 30 meter. Keeper Moore redder glimrende langs bakken, QPR vinner returen og trykker ballen inn i boksen igjen via Austin. Barbet har fullført løpet sitt inn i boksen og banker ballen inn med venstrebeinet til 2-0. Taket løftes på Loftus Road!!

Hadde skuddet fra 30 meter gått inn så hadde den alene vært en solid utfordrer til årets mål, men enda vakrere blir det med fightervilje og vinnerinstinkt som gjør at ballen tilslutt havner i nettet uansett.

Kontroll og nye bytter
Nå har QPR fått kampen dit de ønsker. Coventry har ikke mer å komme med og hjemmelaget dominerer det meste.

Warburton tar ut Austin rett etter 2-0 og gir Dozzell spilletid. Siste byttet for dagen gjøres etter 85 minutter da Ossie Kakay kommer inn for Sam McCallum.

Coventry var aldri i nærheten av å riste av seg sjokket som traff dem halvveis i omgangen, og det lå langt mer 3-0 i luften enn en redusering. Når dommeren blåser av kampen etter fire tilleggsminutter så kan vi løfte armene og finne QPR på den siste opprykksplassen på tabellen. Riktignok før WBA har spilt sin kamp.

Det ble en veldig bra ettermiddag tilslutt, men igjen er vi litt slow starters. Denne gangen ble vi ikke straffet for det og da er vi gode!

Man of the match
Alle tre bak, sammen med Dieng, var igjen dønn solide. De ble utfordret på alle mulige måter, spesielt i første omgang, men løser situasjonene med en ro og oversikt som tilslutt frustrerer motstanderne. Dette er virkelig "de fire store" i dette oppgjøret. Yoann Barbet tar denne marginalt i dag. Barbet sitt venstrebein, hans plasseringsevne og taklingsstyrke er helt enorm gjennom samtlige 90 minutter. I dag ble det til og med kronet med scoring! Herlig Yoann!

QPR-Coventry 2-0 (0-0)