Av STIAN KARLSEN

Eduardo Vargas er Napoli-spiller og det vil han fortsette å være da avtalen som er signert dreier seg om et sesonglangt lån. 

Vargas er 24 år, og er ikke ukjent med å være utlånt. Siden han kom til Napoli fra Universidad de Chile lille julaften 2011 har han vært utlånt til både Grémio (6 mål på 17 kamper) og Valencia (3 mål på 17 kamper)

Målsnittet på klubbnivå er ikke imponerende, men ser man på statistikken med landslaget så kan man se at det er stort potensiale i denne gutten. 15 mål på 32 landskamper lar seg høre, og de som så ham under sommerens VM har problemer med å kritisere denne signeringen. Han har vært linket til Arsenal tidligere denne sommeren, og Sunderland skulle visstnok være veldig på hugget etter å sikre seg underskriften hans helt frem til nå. 

Anvendelig spiss
Harry har fått en spiss som kan brukes i flere posisjoner, som ren spiss, hengende spiss eller ute på kanten. Det kan vise seg å bli nyttig i en tropp som fremdeles ser tynn ut i den offensive delen. Austin, Rémy (eller er han på vei bort?) og Vargas høres derimot ut som en gjeng som kan skape trøbbel for de aller fleste. 

To chilenere på lån
Chile, som fascinerte mange under VM, har nå to landslagsspillere på lån i QPR. Mauricio Isla ble tidligere i august lånt inn fra Juventus. Det er grunn til å stille store forventninger til begge disse spillerne, og hvem vet, kanskje utgjør de chilenske "lånesoldatene" en stor innflytelse både på QPR og Premier League denne sesongen. Isla spilte ikke mot Hull da han manglet internasjonal klarering. Den er nå på plass og sjansene for at vi ser ham allerede mot Tottenham er nok gode. 

Neppe slutt
Selv om det har blitt ordentlig fart på overgangene i W12 den senere tiden så er det ganske sikkert ikke over enda. Til det er Harry Redknapp altfor glad i Transfer Deadline Day!

Vi ønsker Eduardo Vargas velkommen til "verdens beste klubb" og gleder oss til å se ham! 

 

 

U R´sss