Av DAG HÅKON HELLEVIK

Vi scora først i alle tre kampene, også i den hvor vi ikke scora og hvor vi måtte se den glimrende rekka med mål i nesten 30 på rad gå fløyten. For å starte med ligakampene mot Peterborough og Notts Forest, så endte begge med poengtap på overtid. For sjette og syvende gang denne sesongen ble en QPR-kamp avgjort av en scoring i minutt 88 eller seinere. To av disse scoringene, utligningsmålene mot først Barnsley og senere Reading, har gått vår vei. De fem andre har vi fått i fleisen. Vi har tapt ett poeng mot Peterboro, WBA og Bristol City på denne måten, og nå to mot Forest. Sene mål har med andre ord gitt oss et netto tap på tre poeng, og alle disse poengene tapte vi samme uka. Det eneste baklengsmålet av dette slaget som ikke har hatt noen poengkonsekvens var det siste mot Fulham. Der spilte det liten rolle om vi tapte 1-3 eller 1-4.

Imidlertid er det slik at to ulykker aldri kommer alene. Cuptapet mot Sunderland det mest frustrerende. Dommertabben som snøt oss for seier i ordinær tid er den groveste vi har sett i en fotballkamp på svært lenge. Det vi ikke vet er om assistenten med flagget reagerte på situasjonen hvor Ilias Chair skjøt fra langt hold, eller på situasjonen to sekunder senere hvor Albert Adomah skjøt på returen fra keeper. Det spiller ingen rolle, det var ingen QPR-spillere i offside i verken den første eller den andre situasjonen, men det hadde på sett og vis vært greit å få vite.

Deretter fikk vi straffekonkurransen. QPR hadde vunnet de fire siste gangene vi har vært i denne situasjonen, og våre straffetakere hadde satt de siste 15 skuddene på rad uten å bomme. Vi trodde dette var noen vi kunne, men i stedet kom ketchupflaskeeffekten med motsatt fortegn! Først to bom, så en enslig nettkjenning, så en bom til. Før første gang på de 12 straffesparkkonkurransene QPR har vært involvert i, klarte vi bare å score en gang!

Vi har faktisk ved en anledning vunnet en straffekonkurranse etter bare å ha scoret to, men det er en historie dere får i neste utgave av Superhoops. Bladet kommer i postkassa oppunder jul engang. Da er forhåpentligvis uka fra 23. til 29. oktober kommet såpass på avstand at dere kan klare å lese om den uten å begynne å kaldsvette.