Av og til blir ord fattige...

Denne fotballkampen hadde potensiale til å bli legendarisk. Det visste Nahki Wells da han gikk frem for å ta straffen på stillingen 3-4 i kampens siste øyeblikk. Det er slik at man genuint syntes synd på den godeste Nahki etter dette. Det var nok de fleste av de 14234 på tribunen enig i.

Steve McClaren fortsatte med samme mannskapet som slo Portsmouth ut av FA-cupen på tirsdag. Det betød at Grant Hall fikk fornyet tillit i forsvaret, Bright Osayi-Samuel startet på kanten og at Matt Smith fikk en sjelden sjanse til å starte på topp. QPR stilte i en 4-4-2 formasjon.

Hva skjedde?
Åpningen av matchen var helt jevn. QPR hadde de første mulighetene på en heading av Wells og Osayi-Samuel med et innlegg/skudd som Birmingham-keeper Lee Camp hadde god kontroll på. Den samme Lee Camp har nesten 75 kamper i QPR-trøya og var QPR sin eiendom i perioden 2007-09.

Så skjedde det noe merkelig i løpet av 20 minutter. Den fullendte kollaps.

Det begynte etter 21 minutter. Birminghams toppscorer, Che Adams, gjorde Joel Lynch svimmel og satt ballen nede i det lengste hjørnet til Lumley fra 15 meter. En Lumley som hadde vært på bærtur i jakten på ballen bare sekunder før scoringen.

Fem minutter senere var samme Adams på jakt igjen. Jota med en strøken gjennombruddsball til Adams som behold roen, rundet Lumley og satte ballen i det åpne buret. 0-2, og det skulle bli verre...

Etter 36 minutter må Lumley ut i full strekk på skudd fra Gardner. Han slår ballen til corner. Jota tar den påfølgende corneren og får sin andre målgivende for dagen da Dean går fritt opp på 7 meter og stange inn 0-3. Katastrofe markeringsspill og QPR hadde gått helt opp i "liminga".

0-4 var en lekker sak fra Birmingham. Det skal sies, men QPR var omtrent ikke annet enn rundingsbøyer på dette tidspunktet. Igjen var Jota høyst involvert. Klikk-klakk, tiki-taka og avslutning fra Jota fra 18 meter som curler i innsiden av stanga og ut. På returen er selvsagt Adams og kroner sitt hat-trick og ydmyker QPR i løpet av et 20 minutters mareritt.

Ørlite håp
Rett før pause jobbet Nahki Wells seg til en corner. Luke Freeman fant hodet til Matt Smith som satte inn 1-4 med etterfølgende svært begrenset feiring.

Lagene gikk til pause på 1-4 etter en fryktelig omgang fra QPR. Dette var hakket verre enn sist seriekamp på Loftus Road der man tapte 1-4 for Preston North End.

McClaren-endring
Hva McClaren sa i pausen er ukjent, men han gjorde noen grep og utnyttet den lille gnisten som var tent med reduseringen rett før pause. Ut gikk Osayi-Samuel og Josh Scowen. Inn kom Jordan Cousins og Toni Leistner.

Etter kun tre minutter av den andre omgangen så hadde QPR redusert til 2-4. Igjen var det Matt Smith. Nahki Wells blir spilt opp på høyresiden og drar seg litt inn i banen. Han sender en lav ball inn i feltet som Matt Smith kaster seg frem og styrer inn i hjørnet til Lee Camp. Nå begynner Loftus Road å tro på det utenkelige...

Kjørte over Birmingham
Etter 2-4 så valset QPR over Birmingham. Pawel Wszolek kom inn for Joel Lynch etter timen spilt. Lee Camp stod som en levende vegg mot sin gamle klubb og reddet glimrende forsøk fra Leistner og Wells, samtidig som Smith hadde et forsøk som strøk tverrliggeren.

Presset skulle tilslutt gi resultater etter 80 minutter. Freeman kom seg til dødlinja på venstresiden og slo et farlig innlegg inn i boksen. Birmingham-forsvaret og Lee Camp fikser ikke å klarere annet enn rett i beina på Jordan Cousins som kliner til på halvvolley fra 16-meteren. Ballen suser inn i Lee Camp sitt høyre nettak. Loftus Road var på bristepunktet... For et tidspunkt og for en scoring Cousins vartet opp med som sin første i QPR-trøya!!

To minutter på overtid så skulle QPR få sin gyldne sjanse til å ta med seg poeng etter å ha ligget under 0-4. Det hadde vært helt legendarisk og en fantastisk opplevelse for enhver supporter. Luke Freeman gikk i bakken og dommer Darren Bond pekte korrekt på straffemerket til elleville protester fra bortelagets spillere.

Det var Nahki Wells som stod frem og skulle ta det avgjørende sparket på ballen. Skuddet var lavt nede til høyre for Lee Camp, men Camp var dessverre raskt nede, reddet og fikk ballen ut i "sikker" sone. Hele Loftus Road holdt hendene foran ansiktet i vantro og Nahki selv så helt knust ut. Det endte 3-4 i en ellevill fotballkamp.

Loftus Road-publikummet klappet laget sitt av banen etter den strålende andreomgangen laget viste. Både publikum og laget skal ha ros. Publikum fordi de ikke forlot stadion i førsteomgang, og QPR for at de stod opp, trodde på det umulige og skapte noe i nærheten av magi. Det ble dessverre bare nesten...

QPR-Birmingham 3-4 (1-4)