Av STIAN KARLSEN

Kranjcar syntes selv at scoringen var en av hans fineste i karrieren. Han har scoret 63 mål tidligere for seks ulike klubber, men avslører at scoringen lørdag var kun hans andre på dødball. 

I tillegg til scoringen så fikk Kranjcar lovord om resten av sitt spill, i motsetning til de fleste av de andre blå og hvitstripete. 
Han oppsummerer oppgjøret mot Stoke slik: 

-  Det kunne vært bedre. Avslutningen og bestemtheten vår i banens siste tredjedel var ikke av den beste, I tillegg så er vi veldig skuffet over måten vi slapp inn Stoke sitt andre mål. 

- Basisen i spillet vårt må uansett være hardt arbeid, og det var ikke bra nok i dette oppgjøret. Når det er sagt så viser vi karakter og samhold når vi kommer tilbake to ganger. 

- Når det gjelder min egen form så kan jeg ikke si annet enn at jeg er fornøyd med fremgangen i disse to matchene. Jeg har fremdeles litt å gå på.

Isla ikke like fornøyd?
Hvis Kranjcar var av de bedre mot Stoke så befinner Mauricio Isla seg i den andre enden av skalaen. Chileneren var direkte involvert i begge baklengsmålene og hadde generelt en meget dårlig dag på jobben. Juventus-spilleren har ordentlig trøbbel med å tilpasse seg engelsk fotball og, ikke minst, formasjonene til Harry Redknapp. Han ble hentet som vingback til et 3-5-2, noe vi vet at han er god til, men har stort sett spilt høyreback i en firer bak. Det har mildt sagt ikke vært noen suksess. 

Harry sin formasjonsvingling er en ting, men salget av Danny Simpson til Leicester ser nå bare dumt ut. Han kunne kommet inn å gjort en jobb for dette laget. Garantert. En ting er sikkert. Isla bør hviles i oppgjøret mot Southampton. 

Nedum Onuoha er ganske sikkert imponert over tingenes tilstand i de bakre rekker for tiden. Det bygger nok selvtillit å være benkesliter når den bakre fireren oppfører seg som på lørdag. Hvis han ikke får en sjanse neste kamp så er det en stor fare for at Harry Redknapp blir en svært upopulær mann. 

Vi skal slå hardt og brutalt tilbake mot Southampton og sikre årets første bortepoeng!

U R´sss