På en iskald desemberlørdag akkompagnert av regnvær så imponerte våre gutter mot opprykkskandidaten Middlesbrough.

QPR stilte uten Angel Rangel og Geoff Cameron som ble skadet sist, Jordan Cousins og Darnell Furlong kom inn som erstattere.
Det vil si at laget så slik ut:

Lumley er vår mann med keeperhansker, og stopperparet Lynch og Leistner er like udiskutabelt. Bidwell på venstreback og Furlong inn for Rangel på høyre.
Midtbanen bestod denne gang av nevnte Cousins sammen med Luongo sentralt samt Freeman og Wszolek på kantene. Eze startet bak det som etterhvert har blitt vårt førstevalg på topp, Nahki Wells.

Nydelig start
Denne gangen hadde QPR gjort hjemmeleksa og var tilstede når kampen startet. Det ga tidlig resultat i form av scoring allerede etter 4 minutter. Freeman gjølr en fin jobb med å sette opp Jake Bidwell på venstresiden. Innlegget slåes hardt inn på femmeteren hvor Pawel Wszolek kommer på et nydelig timet løp. Han vinnder duellen og setter ballen via Boro-keeper Randolph og i nettet. Ikke den peneste scoringen, men dette er betalingen for at man prøver hardt og lukter situasjonene som kan oppstå. Der er Pawel Wszolek uvurderlig for QPR.

Tannløst Boro
QPR er det beste laget gjennom hele den første omgangen. Joe Lumley var trolig kaldt til beinet når han gikk til pause for bortelaget hadde ikke produsert en eneste avslutning på QPR-målet.Ikke det at QPR hadde mange og store muligheter, men våre gutter var helt klart farligere når de gikk i angrep. QPR vant duellspillet overlegent den første omgangen gjennom å jobbe knallhardt for hverandre. Ekstra gledelig var det at de som gikk foran i krigen er spillere
som kjemper om spilletid. Cousins og Furlong var begge meget gode defensivt, og Nahki Wells på topp har en arbeidskapasitet som er imponerende.

Foruten scoringen så er det Nahki Wells som har den største sjansen i førsteomgang, rett før halvtimen spilt, da Freeman finner ham i feltet og han river seg løs fra to forsvarere og avslutter centimeter utenfor stanga til Randolph.

Det eneste negative med førsteomgangen var at QPR ikke fikk Eze ordentlig i gang. Han hadde ikke den beste dagen, selv om han glimtvis viser detlajer av høy klasse, og blir en "luksusspiller" i dette mannskapet.

Kalddusjen
Etter hvilen går det seks minutter før utligningen sitter for Middlesbrough. Det hele begynner med at Joel Lynch må av banen med en tilsynelatende hamstringskade, og at Josh Scowen ikke hadde rukket å få at seg overtrekken. Det betød at Middlesbrough ble 11 mot 10 på en corner. Ballen havner hos Furlong som skal klarere og han gjør en liten feilvurdering når han bruker brystet fremfor hodet til klareringen. Ballen havner i perfekt skuddposisjon for Saville som banker ballen i mål med en stjernetreff fra 18 meter.
1-1 og vi må rokere på mannskapet som følge av skade på Lynch. Dette tegnet ikke godt. Scowen kom inn og Cousins gikk ned på høyrebackplass mens Furlong tok plass som makker ved siden av Leistner.

Slår tilbake!
Vi rekker akkurat å tenke tanken at dette er lite ideelt og reduserer mulighetene for hjemmeseier, da Pawel Wszolek bestemmer seg for å lage litt kaos på sin høyreside. Bortelaget klarer akkurat å klarere til corner, men håpet om at vi fremdeles kan skape noe blir tent.
Etter noen gode Middlesbrough-minutter så passerer vi timen spilt. Da er det tid for å vise hvem som fortjener alle poengene. Nahki Wells fyrer av et skudd, Wszolek plukker opp retur fra forsvaret og finner Wells på nytt i feltet. Han drar seg innover i banen og drar av en forsvarsspiller før han curler ballen med venstrebeinet elegant forbi Randolph. En iskald desemberdag blir akkurat passe varm når stemningen på Loftus Road løfter taket!

Etter at QPR tar ledelsen så bestemmer de alt på Loftus Road det neste kvarteret. Laget ligger kompakt og viser giftighet hver gang de kjører kontring. Middlesbrough produserer ingenting og det er tilfeldigheter som gjølr at ikke ledelsen blir økt i denne perioden. Eze, Luongo, Scowen og Wells har alle gode sjanser i denne perioden.
Mot slutten av matchen handler det imidlertid om å sikre seg de tre poengene, og laget blir presset inn i egen 16-meter. Laget rir av stormen og etter fem minutter tillagt tid så strekker spillerne armene over hodet. Det var helt åpenbart at dette betød litt mer enn bare tre poeng. QPR er tilbake på vinnersporet!

Spesielt imponerende er måten vi kommer tilbake på etter at Middlesbrough scorer på sin første reélle målsjanse i kampen og at Lynch samtidig må forlate banen uten at vi har noen "naturlig" erstatter på stopperplass. Det vitner om en sterk mental styrke i laget og at de har troen på at de kan lykkes dersom de jobber knallhardt som et lag. Det gjorde de til gangs dene ettermiddagen og tok det som var en fordømt fortjent seier!

Bestemann
Mange gode denne ettermiddagen, men spesielt to spillere bør fremheves. Pawel Wszolek var veldig, veldig god denne ettermiddagen. Han skapte mye offensivt, scoret et viktig mål og var et konstant uromoment for Middlesbrough-forsvaret. I tillegg legger han ned mye godt defensivt arbeid.

Nahki Wells kan man si mye det samme om. Helt enorm kapasitet han viste frem. Fra å jobbe helhjertet defensivt nede på høyrebacken til å være farlig oppe i motsatt ende så kunne det ta kun sekunder. Han skaper noe ut av lite og til tross for bruk av mye krefter hele veien så holder han hodet kaldt når det gjelder som mest. Det oser vinnervilje av Nahki!
Disse to kan nesten sidestilles, men må man velge så hadde dagens stemme blitt tilegnet Nahki Wells.

QPR-Middlesbrough 2-1 (1-0)
Mål: Wszolek (4), Saville (51), Wells (61)

QPR: Lumley, Bidwell,Lynch (Scowen 52), Leistner, Furlong, Luongo, Cousins,Wszolek, Freeman, Eze, Wells