AV DAG HÅKON HELLEVIK

Dette kom imidlertid ikke som noe stort sjokk. Nederlenderen ble lånt inn fra Hull, og hans kontrakt der i gården gikk uansett ut denne sommeren. I QPR har han vært plaget av småskader, og derfor ble det mars før han rakk å debutere. Deretter brakk han for sikkerhets skyld nesa mot Rotherham i april.

I de 9 kampene han spilte gjorde han imidlertid et meget bra inntrykk, og trebacklinja med ham, Barbet og Dickie fremsto som svært overbevisende i de kampene de fikk sammen. Så får vi se om manager Warburton mener at han har mange nok alternativer med en friskmeldt Conor Masterson tilbake til høsten, eller om han vil handle mer. Vi har dessuten også brukt høyreback Ossie Kakay i treeren noen ganger.

Hva Conor Masterson angår var han faktisk tilbake på banen i 45 minutter i U23-lagets siste seriekamp 7.mai. Conor ble lånt ut til Swindon for å få en sesong med kamptrening, noe både Kakay og Seny Dieng har hatt stor suksess med i nyere tid. Imidlertid pådro han seg en muskelskade i låret bare et par uker etter debuten. Dermed endte en nokså mislykket sesong med bare 11 A-kamper, 6 for QPR i høstsesongen og 5 for Swindon  i januar og februar.

Et annet innlån vi med stor sannsynlighet får beholde er Sam Field. Å signere ham permanent var en del av hensikten da han kom til oss, og dette har neppe endret seg. Større spenning knytter det seg til Stefan Johansen og Charlie Austin. Begge ble vraket til Premier League av sine respektive klubber, men ettersom både Fulham og WBA nå er tilbake i Championship kan deres status i moderklubbene ha endret seg. Stefan har ett år igjen av kontrakten med Fulham. Charlies kontrakt er utløpt, men hvis de ønsker å være infame kan WBA aktivere en opsjon for enda en sesong for deretter å forlange overgangspenger av oss. Charlie selv ønsker åpenbart å bli i hos oss i W12, skal vi tro ryktebørsen!

Den eneste vi så langt har signert, i tillegg til de Wijs, er den 18 år gamle spissen Alfie Lloyd fra Yeovil Town. Han er imidlertid tiltenkt en rolle i U23-stallen og kommer neppe til å styrke vårt A-lag med det aller første. Han har ett innhopp i ligaen på nivå 5, og overbeviste såpass etter 3-4 kampers prøvespill at QPR har gitt ham en treårs kontrakt.