Av STEINAR SÆTHER

Sesongpremieren blei unnagjort i fin stil. 3-0 over Leeds kom som en konsekvens av den type spill vi har savna gjennom altfor mange sesonger; organisert og helhjerta forsvarsspill og raskt og aggresivt spill framover. Veldig godt å se at den siste treningskampen mot Watford før seriestart ikke var et blaff! 

Jeg skal ikke rippe opp i bravadene våre i cupene gjennom mange dystre flomlyskvelder. Jeg stiller heller spørsmålet om vi nå begynner en ny æra, ikke bare i serien men også i cupene. Det jeg vil fram til er at jeg tviler på om JFH vil la oss ryke ut for Swindon uten reell kamp. Jeg er overbevist om at han vil piske det laget han sender utpå i kveld på samme vis som han pisker førsteelleveren. Dette er hans måte å lede laget på under kamp, dette er hans fotballfilosofi. Og da fins det heller ingen tvil om at mannskapet hans i kveld vil gjøre alt for å tilfredsstille både sjefen og oss supportere. De kjemper jo om en plass på laget.

Jeg bruker ikke lang tid på Swindon. Men de har et ålreit lag på nivået under oss, dog skal de slite med å spille seg inn i play-off, og enda bedre, inn på direkte opprykksplass. Hvilke spillere som møter oss vites ikke onsdag morgen, antagelig blir det flere av de beste. Michael Doughty er jo på sesonglangt lån, om han kan spille denne kampen veit jeg heller ikke, og det betyr ikke all verden - selv om han hadde målgivende på målet som ga 1-0 mot Coventry lørdag. 

Jeg tipper Hasselbaink stiller med mange av de som er i vannskorpa til førsteelleveren, og som har spilt flere av treningskampene. Kan godt hende han mikser inn enkelte av dem som spilte godt mot Leeds, samtidig er jeg i tvil om vår nye mann fra Metz får spilletid i dag. Han trur jeg er mer aktuell mot Cardiff borte lørdag.

Jeg har altså et godt håp om avansement i kveld. Mitt tips for kampen blir 3-1 til oss.