Av STIAN KARLSEN

Ramsey har hatt mye å svare for etter QPR sin dårlige form og 0-0 hjemme mot Sheffield Wednesday på tirsdag. Det er høyere forventninger enn resultatene som blir levert, og i tillegg er det uro i rekkene. Det er grunn til bekymring på flere punkter:

  • Dårlig stemning på Loftus Road. 
  • Neil Warnock er hentet inn
  • Sebastian Polter er ute i sosiale medier og uttrykker sin misnøye
  • Skadesituasjon

 
Stemningen 
15 471 tilskuere på Loftus Road en tirsdag i oktober er ikke så aller verst. Mer pinlig er det når Ramsey foretar sitt eneste bytte i løpet av matchen. Jay Emmanuel-Thomas ut og Leroy Fer inn ble foretatt til intens buing fra hjemmepublikummet. Ikke fordi JET hadde vært spesielt dårlig, eller at Leroy Fer er dårlig likt blant fansen, men mer en "protestaksjon" mot Chris Ramsey sine laguttak og disponeringer. 

Neil Warnock
Chris Ramsey påstår hardnakket at det var ham som hentet Neil Warnock inn i en rådgiverrolle. Mulig det er sant, men det har uansett svekket hans troverdighet blant supporterne. 

Hvis det skulle være sanne ord fra Ramsey så sier det oss likevel noe om at han ikke har verdens beste dømmekraft. Man må ikke være Einstein for å se at spekulasjoner om hans fremtid ville dukke opp når et navn som Warnock "plutselig" dukker opp. 

Sebastian Polter
Polter var rett og slett forbannet og uttrykte det gledelig på Twitter i forkant av matchen tirsdag.  "Fucking joke, not in the squad" sier det aller meste.

Når Ramsey blir konfrontert med dette så henviser han til regelverket klubben har rundt bruk av sosiale medier og at saken vil bli behandlet internt. 

Ikke vanskelig å skjønne frustrasjonen til tyskeren. Han som spiss blir ikke tatt med i troppen selv om troppen var blottet for spisser i utgangspunktet. Da føler man seg nok et stykke ned på managerens liste over potensielle bidragsytere. 

Skader
Charlie Austin og Jamie Mackie er savnet. Den saken er udiskutabel. Austin skal være klar igjen om ikke altfor lenge, mens Mackie trolig ikke blir å se før ved juletider. 

Mange savner også Yun, men han har faktisk vært skadefri i noen uker allerede.. Ramsey mener at Konchesky foreløbig er førstevalget på venstrebackplass og har ikke funnet plass til sørkoreaneren i troppen. Det er heller ingen populær uttalelse da flere heller vil satse på 25-åringen som er QPR-spiller fremfor Konchesky som har blitt 34 år og er innleid kun for denne sesongen. 

"Stay positive"
Ikke enkelt å holde motet oppe i disse tider. QPR ser ut som en klubb som famler i blinde for øyeblikket. Desto viktigere er det at supporterne nå står sammen og begynner å se seg selv i speilet. "Vi" må også bidra til det beste for klubben og se ting i perspektiv. 

Vi er da tross alt i en langt bedre posisjon nå enn for drøye 8 år siden, da administrasjon, poengtrekk og mulig opphevelse av klubbens eksistens var temaer. 
Da var vi nummer 22 i championship. Nå er vi nummer 10!  

Det går fremover, men bare litt saktere enn hva man hadde håpet på ;)