Endelig måtte Mark Hughes forlate QPR og Loftus Road. Avgjørelsen som styret overga Hughes i fredag formiddag kom ikke for tidlig.

Hughes sine eneste gevinster kom på våren da vi vant disse nødvendige hjemmekampene, og de var selvsagt med på å redde rævva vår poengmessig - men gudene skal vite at det var en feil dommeravgjørelse i kampen Stoke - Bolton som til slutt avgjorde i vår favør i siste serierunde.

Høsten har vært nitrist på tross av alle signeringene. Gode spillere kom inn, men Hughes klarte ikke å skape et lag ut av dem.
Vår gamle lille stopperkjempe Paul Parker mener i et intervju i dag at Hughes blei for teoretisk og skoleflink og at han mangler karismaen som f.eks Holloway og Warnock innehar. Det er altså assistenten til Hughes, Mark Bowen, som leder laget på Gamle Trafford lørdag ettermiddag. Hvorvidt det får noen spesiell betydning vites selvsagt ikke fredag kveld, men det kan umulig gå verre enn det har gått under Hughes.

Borte fra Loftus Road har vi vært en eneste reisende tragedie! Tre - 3 - fattige poeng er alt vi har oppnådd borte på over et år!
Bowen blir helt sikkert et kort mellomspill som manager, kanskje bare denne ene kampen. Om det blir den karismatiske Redknapp eller en annen som overtar permanent vedkommer ikke denne kampen.

Man United har et tap forrige helg å revansjere.
0-1 borte på Carrow Road sist lørdag var ikke bra, og det at prestasjonene var gjennomført svake gjør at Ferguson vil piske gutta sine til seier mot oss. Jeg holder tapet for Galatasaray unna denne analysen idèt laget der nede for det meste besto av b-spillerne. Men lørdag vil antagelig hele gullrekka være tilgjengelig. Van Persie, Rooney, Welbeck og stupedyktige Cole skal dermed bryne seg på backrekka vår som i hele høst har evnet å gi vekk langt flere poeng enn de har sikra. Disse understøttet av Valencia, Carrick, kanskje Cleverly og helt sikkert legenden Scholes - ja, og Giggs på et eller annet tidspunkt i kampen.

Våre skåringsudyktige karer skal så bryne seg på ei backrekke som kan bestå av Evra, Smalling, slekta til Anton og faktisk Fabio som er tilbake på Gamle Trafford. Men for all del, vi kan også støte på Anderson, Jones og Hernandez. Da betyr det ikke all verden at spillere som Nani, Kagawa og Vidic er ute med skader.

Man United er nr. 2 på tabellen etter tapet sist med 27 poeng, som er ett bak naboen og erkefienden City. Fergusons menn kan fort lede igjen etter denne helga fordi City møter den andre rivalen og mesterskapsopponenten Chelsea, som altså har bytta di Matteo med Benitez.
Tallene til United er 9-0-3. De er således ikke uslålige! City på sin side har 8-4-0, som igjen er motsatt av oss...

Hva kan egentlig Bowen utrette på ei eneste trening? Lite når det gjelder nyheter i selve spillet. Det vi kan håpe på er at han klarer å motivere spillerne til å prestere bedre enn de vittelig har gjort de siste kampene.

Mot Southampton ramla nesten hele midtbanen vår sammen. Granero og Diakitè endte opp som skygger av seg selv, mens Faurlin noe uforståelig blei tidlig bytta ut. Taarabt derimot er på hugget.
Klarer midtbanen å framstå som dugelige førsteforsvarere blir det ikke så stygt bakover. Forsvarsrekka får vi håpe gjør så få feil som mulig, spissene og Rooney trenger ingen hjelp!

Skal jeg prøve meg på et lag vil det se slik ut i 4-2-3-1: Cesar - Onuoha/Dyer, Mbia, Nelsen, Traorè - Faurlin, Diakitè - Taarabt, Granero, Mackie/Hoilett - Mackie/Cissè
Kampbildet vil være at United har det aller meste av spillet mens vi blir liggende bakpå. Arsenal-kampen (0-1) kan være et bilde på ståa utover denne kampen også.

Har på følelsen at vi ikke holder mot veldig lenge men at United "nøyer seg med" 3 skåringer totalt. Enten skårer vi null eller kanskje vil vi gjøre som mange har gjort før denne sesongen; ta ledelsen for så å tape.