Av STEINAR SÆTHER

En ny helt har kanskje begynt å vokse frem i Pawel Wszolek. Hasselbainks lån, ja, men det er først under Holloway`s krevende løpsregime at han viser igjen. Han løper som ei bikkje, har blitt kreativ fra sin kantposisjon og når han endog skårer seiersmålene, kommer hyllestene. Seier`n 2-1 over traktorgutta var ikke den vakreste i stilpoeng utført i hoop`en vår, men energien som vises frem av flere enn Wszolek nå har tent tribunen igjen.

Så til vår akk så lite vakre cuphistorie. Forresten, la oss glemme de tidligere tragedier, la oss krysse fingrene for at vi kan gå noen runder i FA-cupen. Da må Blackburn, eller Svarta Bjørn om du vil, underholdes på riktig vis i ettermiddag.

Å spekulere i hvilke spillere som trasker utpå matta for Svarta Bjørn gidder jeg ikke. At det blir endringer fra en vanlig førsteoppstilling er visstnok vedtatt alleede - helt vanlig i cupsammenheng. Ser at de prøver å få med to lånespillere, Marvin Emnes og Sam Gallagher, og hvis de respektive eierne sier "GO!" blir det nok sånn. 

Olly og Birch gjør garantert sine endringer også. Tipper de setter sammen en førsteellever bestående av både ordinære førstelagsspillere og ungdommer som har fått sine første spilleminutter allerede. Doughty og Furlong er ikke med i cupspill.

Vi har ingen god statistikk mot de langveisfarende. På de 17 siste kampene uansett turnering har vi råtne 1-8-9. Sånn sett burde vi være fornøyd med U og omkamp. Men det er vi ikke! Så sant det ikke skjer ting underveis som kan skrives på kontoen for uflaks eller store dommerfeil, skal vi ha en bra mulighet til å gå videre. Jeg anser våre spillere for å være bedre enn Svarta Bjørn sine. 2-1 på nytt, eller kanskje 3-2?