«Den nye svarte bakgrunnen gjør at fargeeffektene blir fine», mener noen av nerdene på grafisk nettdesign. I samme åndedrag slaktes den gamle standardløsningen som det meste av Football League og Conference har brukt som «dønn kjedelig».

Men hva med innhold og brukervennlighet? Her er noen av «nyhetene» på nye qpr.co.uk - en uke etter at den nye sesongen ble sparket i gang:

Rotete og mangelfullt
Gå inn på «Fixtures and results» og klikk «Match report». Du får opp fjorårets avslutningskamp mot Manchester City, ikke årets åpningskamp mot Swansea.

Gå inn på«Fixture list» og se årets kamper. Resultatet fra treningsoppgjøret mot Augsburg 11. august er ikke ført inn. Scroll ned samme side til sesongåpningen mot Swansea. I fjor kunne du klikke deg direkte fra resultatlista til kamprapport og ligatabell. I årets «nyvinning» er denne muligheten tatt vekk. Du må gå en omvei for å finne begge deler - forutsatt at kamprapportene i det hele tatt blir lagt ut selvfølgelig.

Hemmelige spillerprofiler
Gå inn på «Team» i hovedmenyen og klikk «Player Profile». I fjor fikk du opp en oversiktlig liste over navn. I år får du opp en serie bilder hvor du må lete med søkeren over hver enkelt for å se hvem det er. Akseptabelt for oss som kan QPR, men vanskelig for alle andre. Uansett er informasjonen om enkeltspillerne mye vanskeligere tilgjengelig enn på den gamle siden.

Trykk på en tilfeldig spiller og velg «career history». Du får opp en liste med årstall og må klikke på hver enkelt sesong for å se spilte kamper og antall mål. I fjor lå dette åpent i lista, mye enklere å finne for den som søkte konkret informasjon. Dessuten har man ikke engang giddet å ajurføre opplysningene. Gå inn på karrierelista til Jose Bosingwa, for eksempel, og klikk på årene hans i Porto. Han står med null kamper over hele fjæla, like mye som man mener å vite at Djibril Cissé har i Auxerre eller Marseilles.

Manglende kamprapporter
Fortsett under Team og klikk på«Under 21s» eller «QPR Ladies». Ikke en eneste kamprapport, ikke ett resultat. Begge lagene startet sesongen sist helg. Det samme gjorde u-18-guttene, laget som QPR har gjort et stort nummer av at de satser på, og som skal spille som «Academy»-klubb i år. Men de er helt fjernet fra nye qpr.co.uk.

Resultatene fra alle de tre lagenes kamper lar seg lett finne på Google - men på motstandernes nettsider. Alle tapte forøvrig i sesongåpningen, slik a-laget gjorde. Kanskje man ikke ønsker å servere for mange dårlige nyheter på en gang?

Og med en slik vilje til perfeksjonisme forbauser det kanskje ikke at spalten «Disciplinary» under samme link er tom. Gule kort mot Swansea? Vi fikk to, men å føre dem inn i statistikken er det ikke så nøye med.

Medieavdeling
Vi har aldri vært spesielt imponert over presseavdelingen i QPR og deres vilje til å holde fansen informert, men dette slår alle rekorder. Vi antar (håper i alle fall) at noe av dette blir rettet opp i løpet av sesongen, men å servere en splitter ny webside med så mange huller vitner om regulær forakt for brukerne. Men det står jo bare fire navn under «presse» i klubbens adresseliste, så det er vel grenser for hva vi kan forlange at de skal rekke over.

Selvskryt
I stedet for oppdaterte fakta får vi en endeløs serie intervjuer med spillere som forteller oss hvor godt samholdet i troppen er og hvor bra alt skal bli med tid og stunder. Det er helt i tråd med den generelle engelske informasjosjonskulturen, hvor holdningen er at jo mer du skryter av deg selv jo mer tror folk på deg. Slik sett kan vi kanskje finne en unnskyldning også for QPRs mediemennesker, for dette er ikke en holdning til informasjon som nødvendigvis er funnet opp i W12.

Men det gjør ikke saken mindre irriterende for oss som faktisk har en interesse av å vite lagoppstillingen på u-18-laget som spilte mot Charlton for snart en uke siden. Heldigvis finner vi den på «indyrs». For fansen bryr seg om slikt, mye mer enn de som er ansatt i klubben gidder å skjønne.