Av STIAN KARLSEN/DAG HÅKON HELLEVIK

Da har vi skrapet sammen totalt ett nytt lag (11 stk) i sommer. Noen spennende, noen unggutter og noe rutine. En fin miks på papiret.

Dette er de to siste som har blekket fra underskriften knapt har rukket å tørke for:

Oscar Gobern
Den 24 år gamle midtbanespilleren Oscar Gobern (forsidebildet) har vært en av flere prøvespillere i W12 i sommer, og han var bant annet med til Itala. For dette er han blitt belønnet med fast  kontrakt. Han er en relativt erfaren championshipspiller med fartstid på dette nivået fra både Southampton og Huddersfield. Fast inventar har han imidlertid ikke vært noen av stedene, så han er neppe tiltenkt noen slik rolle hos oss heller. En ettårskontrakt er vel snarere som en forlengelse av prøvetiden å regne.

Grant Hall
23 år, midtstopper som kommer fra Tottenham. Grant Hall er en spiller Chris Ramsey kjenner fra Spurs, og dermed en liten syretest på QPR-managerens dømmekraft hva gamle elever angår. Forsvareren var imidlertid aldri regnet som god nok for Premier League.  I fjor var han god nok for nedre halvdel av tabellen i Championship, i år satser vi på at han holder vann på øvre halvdel. Høydepunktene sto nemlig ikke i kø for ham i 14/15. Karrieren i Brimingham endte med 0-8 hjemme mot Bornemouth, mens karrieren i Blackpool endte med soleklart nedrykk til League One.

Grant ligadebuterte i hjembyen Brighton i 2012, men hadde spilt Conference-fotball for Lewes før den tid. I Spurs måtte han nøye seg med en karriere på rekruttlaget, i tilegg til ymse utlån til liganivå to og tre.  Blant annet er han en gammel kjenning av parhestene Gladwin og Luongo fra sin tid i Swindon.

Ramsey ser ikke på Grant Hall som kromtappen i årets forsvar, men snarere som en spiller som skal vokse med oppgavene i løpet av et år eller to. Det får vi håpe han gjør, for gode midtstoppere var ikke akkurat QPRs varemerke i 2014/15!

U R´sss