Av DAG HÅKON HELLEVIK

Den 20 år gamle spissen ble skadd på utlån til Newport før jul, og har vært ute av omløp frem til nå. For en uke siden scoret han alle tre da QPR U23 slo Coventry 3-0, og mandag fulgte han opp med å putte begge i en 2-2-kamp mot Charlton.  Fem mål på to kamper er en bemerkelsesverdig prestasjon uansett nivå, og Charlton er dessuten topplaget i serien.

QPR U23 har levert en relativt middelmådig laginnsats denne sesongen, men mot Charlton stilte vi med et relativt sterkt mannskap. Foruten Reece er også Michael Petrasso tilbake fra skade, og dessuten var Ebere Eze med igjen etter sparket han fikk på ankelen i FA-cupen i januar. Eze er U23-lagets toppscorer så langt, men har  ikke spilt siden før jul. Og, sist men ikke minst, Ravel Morrison fikk sine første fulle 90 minutter etter overgangen fra Lazio.

Hva Reece Grego-Cox angår er det all grunn til å tro ta han vil få en sjanse på A-laget dersom han fortsetter å score på rekruttlaget. Ollie har et vesentlig problem å løse, vår mangel på scoringsteft, og han vil ikke ha noe imot å forsøke flere av våre egne unge. Skjer det, vil det imidlertid ikke bli Reeces første seniorkamp. Han har hele fire Premier League-kamper og en ligacupkamp på CVen, og debuten kom så langt tilbake som i mars 2015.