Av STEINAR SÆTHER

Det var ikke mye stas å se på at City løp fra oss, lekte med oss, skåra seks ganger - var så inn i gamperævva mye bedre enn oss. Der vi fortjente mer enn ett poeng på Loftus Road, var det null sjanse for noe som helst på Etihad. Det på tross av to offside-skåringer og et treff i metallet. Vi er rock bottom, ladies and gentlemen.

Newcastle har vært like råtne som oss etter nyttår når vi ser på antall poeng (Ser vi på spillet har vi faktisk vært litt bedre). Det har bragt Toon helt ned på fjerde sisteplass, usle to poeng over Hull, som heller ikke har vært mye å skryte av utover våren. Bare et av lagene kan rykke ned ettersom Burnley også er nede. Men både Hull og Newcastle kan klare seg så tett som det er over dem.

Jeg tenker at denne kampen ikke betyr all verden for oss foruten æren. Et slags verdig farvel til Premier League for denne gang. Og vi har spillere som bør kjempe for sin plass i QPR også neste sesong. Mange nok blir ikke med ned i championship uansett. Hvor mange av dem får spille i den siste hjemmekampen? 

Newcastle har et statistisk overtak. Vi har faktisk ikke skåra mer enn ett mål på de seks siste kampene uansett spillested mot karene fra bredden av Tyne, og det har blitt dertil lite poeng i de samme kampene. Vi snakker ofte på forumet om late spillere som kun er i dumme QPR for å heve et saftig salær. Vel, sant eller usant, ordene som brukes om mange av Newcastle-spillerne er ikke annerledes. 

Flere spillere er ute på begge lag uten at det betyr all verden, for ingen av dem er uunnværlige. Jeg håper Furlong får spille, og jeg har veldig lyst til at Yun Blund får muligheten til å revansjere seg etter fadesen på 0-3 sist. Onuoha og Dunne i midten. På midten må sjølsagt Phillips og Barton spille og jeg håper Doughty får en ny sjanse. I 4-4-2 må Fer bli sistemann. Austin og Zamora framme så sant sistnevnte er pigg nok. Grego-Cox er rask men litt lett, han får allikevel spilletid i kampen.

I og med at Tyne-breddens ungdom trenger poengene er de naturlige favoritter. Men det kan like gjerne ende med hjemmeseier til oss. Seier eller tap, altså. 3-1 eller 1-3.

Come on Y lazy Rssssssssssssssss!!!