Av STEINAR SÆTHER

Avslutningskampen mot kanarifuglene fra Nordvik er betydningsløs ettersom vi presterte godt nok til seier 2-0 over skogvokterne for ei uke siden. En fortjent seier må sies, vi skapte flere sjanser og vi traff mellom stengene igjen - og på den andre sida av banen rydda både forsvaret og Smithies veldig godt opp. Når sant skal sies, og det skal det jo, så fortjente vi å beholde plassen selv om vi var i ferd med å rote ting til for oss selv.

Norwich var min andre favoritt til opprykk etter Brighton. Men de rota det til allerede fra start av og har aldri henta seg godt nok inn. Før kampene i dag innehar kanarifugla en skuffende 8.plass, som er det beste de kan oppnå. Hele 16 tap har det blitt og det er på reis vekk fra østkysten at ting har svikta. Hjemme på Carrow Road har de dugelige 14-4-4 og 51-22.

Hva kan vi forvente fra og med klokka ett i dag, mon tro? Jeg forventer at nordvikingene vil avslutte sesongen med æren i behold, altså med seier. Men jeg har et lønlig håp om at vi stiller som verdige dansepartnere. Hadde vært stilig om vi tro til fra start av på samme vis som vi gjorde i Olly`s redebut i motsatt oppgjør. Som vi husker - de av oss som hang med allerede fra avspark og ikke kom 3 minutter inn i kampen - sprinta vi rett i strupen på fugla. Utvisning og straffebom (i den rekkefølgen) og skåring derpå og kampen var vår til den nesten bitre enden. Men vi vant da 2-1 og Olly var gud. Det var fram til neste kamp...

Ikke godt å si hvem Olly og Bircham sender utpå klokka ett, men det vi veit er at Cousins, Hall, Ngbakoto, Sylla og Mackie har gjort sitt denne sesongen, skada som de er. 

"Ivaretaker" Alan Irvine hos kanarifugla sier at 7 spillere er på vei ut og ingen av dem har trent med laget siden de fikk beskjeden - og de spiller da heller ikke. Solide navn blant disse: Bassong, Lafferty, Mulumbu samt mer b-pregede spillere som Turner og Bennett. Målvakta Ruddy og Whittaker har fortsatt muligheten til å avslutte sin nordvikkarriere med stil i dag. 

Hjemmelaget skal være naturlige favoritter i denne kampen. Men det er egentlig helt åpent; skårer vi det første målet blir dette en underholdende affære, skårer hjemmelaget det første blir moroa igjen på Carrow Road når QPR-bussen søker sørvestover igjen. 2-1 eller 1-2. Satser på det siste 😊

Med det takker jeg for følget denne berg-og-dalbane-sesongen og etter ulike reisemål, kort eller langt unna, QPR reiser som kjent til Portugal på pre(matur)-season, så møtes vi friske og opplagte - og veltrente! - når neste sesong starter.

God sommer fra Steinar!