Granero kom til QPR fra Real Madrid på en avtale som kan være verdt inntil £9 mill. basert på flere kriterier. Han skrev under en kontrakt på fire år. Dette var en meget oppsiktsvekkende overgang og Granero ble av mange karakterisert som ett kanonkjøp av QPR.

Klausul
Dersom nedrykk skulle være utfallet av sesongen så kan Granero gå uansett dersom bud på over £5,5 mill. mottas. Dette har Fiorentina fått snusen i og planlegger ett bud på £5,6 mill. allerede i januarvinduet.

Har ikke imponert
Granero har slitt etter overgangen til Premier League. Etter en god innledning har formen den siste tiden vært sterkt nedadgående. Bunnen ble antagelig nådd mot Wigan sist hvor han ble benket til fordel for Shaun Derry.

Drar i januar?
Dersom budet fra Fiorentina kommer så er muligheten for at spanjolen drar allerede i januar tilstede. Dette vil frigjøre midler til å forsterke andre deler av laget.
Ryktebørsen vil i dag ha det til at Marseille-spiss Loic Remy er ett hett navn på blokka til Fernandes/Redknapp, og det for den nette sum av ca £10 mill.

Det store spørsmålet er jo om spillere av det kaliberet er villig til å sette pennestrøket sitt på ett QPR-dokument. Da bør vi være i en bedre posisjon enn nå ved inngangen til 2013!