Av STEINAR SÆTHER

Det måtte komme! Etter tre seiere på rad i starten på Loftus Road måtte vi jobbe inn ett poeng mot "søringan" fra Millwall. Men vi hadde baller når vi kom under 0-2 og klarte å utligne, bl.a fordi et medlem av en hardtspillende løveflokk pådro seg rødt kort. Og Freeman var nær 3-2 for oss på overtid. Yes, stil og "karaktær" setter vi pris på!

Nå er vi på reisefot igjen, denne gang til oljedistriktet Teeside. Middlesbrough er etter mitt syn den eneste av klubbene som rykka ned som har en bra sjanse til å rykke opp igjen. Starten har vært nesten identisk vår med 3-2-2. Forskjellen er målforskjellen, Boro har 7-3 mot vår 10-9. Vi er da også henholdsvis nummer 9 og 10.

Sommeren fram til vinduet stengte har selvsagt både kjente og ukjente reist og kommet. En handelssum begge veier er nevnt på totalt 100 mill euro! Mest spennende er de som har ankommet, bl.a målvakta Randolph, Howson og spissen Assombalonga. Sistnevnte virker å være helt skadefri nå, etter flere år med trøbbel, særlig i Nottingham. En potensielt stor karriere kan ha gått delvis i dass, men han har noen år igjen så han skal definitivt ikke avskrives enda. Han har da også begynt med 4 mål så langt.

3 innslupne mål til nå forteller at de har styrke der bak, for 2 av dem kom i tapet 1-2 borte for nettopp skogvokterne for nesten en måned sida. Ergo har de prestert smultring bakover i 5 av 7 kamper. Det er kanskje den største forskjellen på dagens aktører på Riverside Stadium. Våre forsvarsrekke klarer ikke å unngå en eller to dumme feil i kampene, og vi blir straffa deretter.

Det bringer oss over på skadesituasjonen foran kampen. Manager Gary Monk har ikke de største utfordringene, for "kun" Traorè, Braithwaite og Gestede er ute med skader eller suspensjon. Har et godt mannskap å ta av uansett! Holloway derimot, har en hel forsvarsfirer ute med skader ettersom Onuoha blei skadet sist, og jeg kan ikke se at han blir klargjort til i ettermiddag. Trur at Holloway starter med 4-4-2 nå og at Furlong, Baptiste, Bidwell og Robinson utgjør fireren. Framover blir det uendra om ikke seine skader dukker opp.

Tilbake til Boro sin uvilje til å slippe inn mål, særlig hjemme. På de 22 siste kampene på Riverside har de kun sluppet inn 6 stykker! Vi sliter som vanlig med å kapre poeng borte - det er således et dårlig utgangspunkt for poeng i dag. Men det som gir et LITE håp er at på de 10 siste kampene uansett arena, har vi seira 4 ganger og Boro 6, altså ingen U.

Jeg er ikke veldig positiv i dag. Ser for meg at vi taper 1-2 eller 1-3. Men kom igjen Rangers, overrask meg!