Jake Clarke-Salter og Tim Iroegbunam gjorde retur til QPR's startoppstilling etter deres respektive fravær på grunn av skader, og manager Gareth Ainsworth gjorde fire endringer totalt på laget som ble slått av Coventry i helgen.

Jamal Lowe og Aaron Drewe kom også inn, mens Rob Dickie og Albert Adomah bel henvist til benken. Leon Balogun og Andre Dozzell gikk glipp av kampen på grunn av skade og sykdom.

I en 4-4-2-formasjon stilte R's opp som følger: Seny Dieng; Drewe, Jimmy Dunne, Clarke-Salter, Kenneth Paal; Lowe, Iroegbunam, Sam Field, Chair; Lyndon Dykes, Chris Martin.

Norwich hadde mye ballbesittelse i begynnelsen av matchen, og Dieng ble tvunget til å produsere en god redning fra Liam Gibbs markkryper i niende minutt, etter en kontring.

QPR slo tilbake straks etter med kampens første mål.

Chair med et glimrende forarbeid da han timet pasningen til Lyndon Dykes perfekt. Dykes, som er i ferd med å finne noe som ligner form, satte ballen kontrollert i nettet som en spiss er forventet å gjøre. 1-0 smakte helt fortreffelig.

Scoringen løftet hjemmelaget betraktelig, og innsatsen resten av omgangen var det lite å si på. I det 23 minuttet var det nært at ledelsen ble doblet da Kenneth Paal svingte inn et frispark, som gikk via en forsvarer og stolperota.

Det ble 5 minutter tillegg i den første omgangen etter en grusom takling på Aaron Drewe av Isaac Hayden. Den tofotstaklingen kvalifiserte mer enn nok til rødt kort, men dommer Keith Stroud hadde selvsagt en annen formening og vinket spillet videre.

Norwich brukte pausen til å utføre flere bytter og det skulle vise seg å gi resultater. Allerede første minuttet etter hælen kom utligningen. Gabriel Sara testet Dieng som var nede ved sin venstre stolpe og reddet, men på returen var det, selvsagt, en Norwich-spiller. Idah, som kom inn i pausen, fikk en enkel oppgave.

Det var full fart begge veier utover i omgangen, med brukbare muligheter begge veier. Den to største var nok QPR sine. Først i 53 minuttet da Iroegbunam fikk betalt for å jakte Norwich forsvaret. Han vant ballen og fikk avsluttet fra glimrende posisjon. Dessverre med det som er hans dårligste bein, venstre, og Norwich keeper Gunn reddet.

Med under 10 minutter å spille igjen på klokken fikk Luke Amos, som kom inn for Iroegbunam, en gylden mulighet. Det vil si, han jobbet hardt for det når han tråklet seg gjennom hele Norwich-forsvaret. Dessverre var ha i dårlig balanse når det kom til avslutningen og ballen skled av foten og over mål.

Det endte 1-1 i en kamp vi absolutt burde, og hadde muligens fortjent, tatt alle tre poengene.

På et tidspunkt lå faktisk QPR under nedrykksstreken da Reading tok ledelsen hjemme mot Luton, men også den matchen endte 1-1.

Nå venter to tøffe bortematcher, den første mot allerede opprykksklare Burnley. Det blir neglbiting hele veien dette er jeg redd…

Vi har fremdeles tro på at det er mulig, men det er lov til å si at dette ikke ser veldig bra ut. Hvem hadde trodd dette i oktober 2022?