Av STIAN KARLSEN

John Eustace var nær ved å bli Swansea-manager allerede i 2019, men Wales-klubben valgte da å gå for Steve Cooper. Cooper forsvant fra Liberty Stadium forrige uke, og Eustace var bookmakernes storfavoritt til å overta rollen. 

QPR ga Eustace muligheten til å prate med Swansea og de samtalene skal ha gått veldig langt før Eustace fikk kalde føtter. Nyheten om at Eustace hadde sagt nei, kom som en overraskelse på de fleste. I QPR er dette bare enda en god nyhet, for Eustace får meget solide skussmål for den jobben han gjør i W12.

Hvorfor han plutselig snudde blir selvsagt mest spekulasjoner. Det har vært en urolig tid i Swansea  den senere tid, etter at de har vært i toppen av Championship flere sesonger uten å lykkes med å rykke opp etter nedrykket fra Premier League i 2018. Flere sentrale spillere har nå forsvunnet og trolig går de en tøffere sesong i møte selv om forventningene trolig er opprykk også denne sesongen. De har flere ex.QPR-spillere i troppen i Bidwell, Manning og Routledge. Ville Eustace ikke forlate et QPR på vei opp og bytte det ut med et lag som er på vei litt i motsatt retning? 

Den offentlige forklaringen, på hvorfor han takket nei til jobben, var av personlige årsaker. 

John Eustace har vært i QPR siden 2018, først som assistent til Steve McLaren, siden som caretaker når han fikk sparken og tilbake i rollen som assistent til Mark Warburton da han kom inn portene. Slik situasjonen er nå så er det vel ingen som ønsker de helt store endringene i QPR, så dette er gode nyheter for oss. 

 

U R´sss