QPR hadde ikke vunnet på sine fem siste matcher, men fikk med seg et sterkt bortepoeng sist. Det gjorde at Warburton valgte å stille uforandret lag denne lørdagen.

Kelly er vår førstekeeper for øyeblikket. Manning og Rangel er førstevalget på backene, mens Hall og Barbet fikk fornyet tillit som midtstoppere. Ingenting å si på det egentlig.

Ball og Cameron ryddegutter på midten med Osayi-Samuel, Eze og Pugh foran seg. Vil tippe at Oteh ble vurdert på topp, men Hugill startet igjen. Ingenting å si på det i etterpåklokskapens navn.

Stoke åpnet best
Stoke har en spiss i form og han viste seg frem allerede fra startblokka og hadde to avslutninger før det var spilt fem minutter. Campbell hadde ett skudd utenfor og ett skudd som keeper Kelly måtte strekke seg litt etter.

QPR ristet av seg åpningen og kom etterhvert til målsjanser de også. Etter 19 minutter bommer Jordan Hugill på en enorm sjanse. Ballen gikk langt over fra posisjon på blank kasse etter at Manning la innlegget som et resultat av godt angrepspill. Manning var igjen involvert to minutter etter da han hælklakker Pugh gjennom alene med Butland. Pugh kommer for tett på keeper og avslutningen er ikke god nok.

Ryan Manning var god som servitør også på dødball, noe som endte i en god QPR-sjanse etter 26 minutter. Eze får skutt godt fra kanten av 16 meteren, men utenfor.

Stoke i føringen
Minuttet etter er det 0-1. Clucas er målscorer. Han får en kjempetouch som gjør at han kommer inn i 16 meteren alene. Han holder hodet kaldt slik at han lurer vekk begge våre midtstoppere som kommer til unnsetning i stor fart, og setter ballen utagbart nede i høyrehjørnet til Kelly. Kalddusj!

Dobler rett etter
31 minutter er spilt når Stoke dobler kalddusjen. Campbell blir satt opp på venstresiden og setter fart inn i feltet. Fra skrått hold avslutter han mellom beina på Hall og inn i lengstehjørnet. Skal ikke være mulig å få det til, men spisser i form har flyt. Hall er godt plassert og Kelly bør ta skuddet? Føltes mest som skikkelig dårlig flyt...

Frustrasjonen var enorm, men skulle heldigvis ikke var lenge...

Jordan Hugill. 1-2
Fem minutter senere kommer reduseringen. Først så gjør Manning en strålende jobb mot etablert Stoke forsvar. Han drar seg inn i banen og serverer en boksåpner av dimensjoner med høyrebeinet sitt. Jordan Hugill har timet løpet sitt perfekt og dunker ballen i mål på førsteberøring fra skrått, kort hold med venstrebeinet.

Ebere Eze, 2-2
Fire minutter etter reduseringen, og drøye ti minutter etter at vi kom under, så er lagene igjen like langt.

Kelly med langt oppspill. Vi vinner duellene og ballen havner hos Pugh midt foran mål på 17 meter. Denne gangen er det Pugh som leverer en ny boksåpner som havner hos Eze alene med Butland. Eze er sikker og bredsider ballen i lengstehjørnet til 2-2.

Det er lenge siden Loftus Road (KPFS...) har rocket som dette.
QPR trykket på videre for en tredje mot hvilen, uten å lykkes. Uavgjort til pause etter å ha ligget under 0-2 føltes likevel veldig ,veldig godt.

Bølgespill
Etter hvilen var begge lag hissige etter å ta ledelsen. Powell prøvde seg med en akrobatisk øvelse etter 50 minutter, men skuddet gikk over tverrliggeren.

En Hugill med mer selvtillit, prøvde seg med en avslutning to minutter senere. Avslutningen hans tvang frem en glimrende enhåndsredning fra Butland.

Pugh ut, Chair inn
Warburton gjorde sitt første bytte etter timen spilt. Chair kom inn for Pugh. Det så ikke ut til å hjelpe da Stoke hadde en god periode etter dette, uten at resultatet kom i form av scoringer.

Bright Osayi-Samuel!!!
Etter 71 minutter skulle gjennombruddet komme i form av scoring for QPR. En lang ball fra Barbet til Osayi-Samuel på løp sørget for at han havnet nede omtrent på dørlinjen. BOS finter innlegg og sender en forsvarer «opp i pølsebua» før han klemmer til fra omtrent død vinkel fra 8 meter. Ballen skal ikke kunne gå inn fra den posisjonen, men det gjør den og Butland plages garantert av det faktum.

VI jubler over en strålende prestasjon av BOS og en herlig ledelse til QPR. Snuoperasjonen var fullført! Deilig!

Burde drept oppgjøret
Helten, Bright-Osayi Samuel, burde avgjort oppgjøret lenge før 90 spilte minutter. Etter 80 minutter ruller QPR fra venstre mot høyre og Eze setter BOS alene med Butland. Fra 7 meter redder Butland mesterlig.

Minuttet sener ruller QPR over Stoke igjen fra venstre mot høyre. Denne gangen er Rangel alene og setter ballen mot lengste hjørnet. Der står BOS og skal bare pirke ballen over linjen, men på uforståelig vis så klarer han det ikke.

Heldigvis ble det ikke matchavgjørende.

Ilias Chair, 4-2
Såvidt inn i overtiden settes spikeren i kista.

QPR har en corner fra høyre. Ballen ender hos Manning som prøver venstrebeinet fra drøye 20 meter. Stoke forsvaret, minus én, ruser ut for å sette QPR-spillere i offside. Butland må gi retur på skuddet og da blir det enkelt for Ilas Chair som kan sette inn 4-2 i åpent mål.