Loïc Rémy tar den lange turen til Newcastle, mens Adel Taarabt kan hoppe på bussen for å møte sine nye lagkamerater i Fulham, rett nedi gata.

Selv om alle forstår at pengene rår og at lønnsbudsjettene må kuttes, er dette overganger som svir litt.

Fantastisk spiss
Rémy er kanskje den beste spissen som har tatt på seg Hoops-trøya siden Les Ferdinand's dager. På den korte tiden har var hos oss, satte han inn noen scoringer som med all tydelighet forteller oss hvilken iskald og naturlig avslutter han er. Målet mot Wigan i vår tok nok kaka (se video nederst i artikkelen).

Franskmannen har signert en 1-års låneavtale med Newcastle, som jo forsøkte å hente ham i januar.
Dette er en løsning som begge parter sannsynligvis er tilfreds med, spesielt med tanke på at Rémy ble involvert i en voldtektssak i mai. Rettssaken starter i begynnelsen av september.

Taarabt
Adel Taarabt har aldri kommet overens med Harry Redknapp, og har allerede pådratt seg en rekke bøter i millionklassen for ikke å møte opp på trening.
Nå går marokkaneren til Fulham, også han på en ettårig låneavtale.

Taarabt kom fra Redknapp's Tottenham i 2009, og fikk raskt kultstatus på Loftus Road. Mange sammenlignet ham med Stan Bowles, som også hadde en tendens til å gjøre som han ville.

Neil Warnock
I opprykkssesongen 2010/11 sørget manager Neil Warnock for å legge en beskyttende hånd over 24-åringen, spesielt under sesonginnspurten, da Taarabt gjorde det han kunne for å trekke opp lagkamerater - spesielt på trening (kom for sent, ga blaffen etc.).

Warnock visste imidlertid hva han hadde til disposisjon, og uten Taarabt (19 scoringer og 16 assists) hadde vi sannsynligvis ikke rykket opp til Premier League den sesongen.

7. april 2013: Rémy's mål mot Wigan.

Høydepunkter med Adel Taarabt